Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user21
újonc
válasz
TigerCat
üzenetére
köszönöm a választ , de konkrétan egy intéményben dolgozom nem akarom megnevezn egy gimnáziumban vagyok kezdő rendszergazda most kezdek benne dolgozni persze 7 év kihagyással és sajnos azóta nem fejleszgettem magam tovább e téren sajna..." rutint azt meg kell szereznem mindenképp" és akkkor most térnék át a programra , hogy ezt nekem jogtisztán kéne valahogy úgy megoldanom ,hogy ne telepítsek fel ugye az intézményen belül dolgozó gépeire programokat , hanem valamilyen egyszerűbb dolog lenne nekem a jó hogy eltudjam úgy végezni hogy ahogy említettem ne kelljen programokat feltelepíteni vagy regisztrálásos eljárással ezt a problémát megoldani , mert ezt hálózaton belül kéne ezt a dolgot megoldanom , esetleg tudnál ebben segíteni , köszönöm és bocsánat ha nem fejtettem előzőleg ezt a dolgot vagy kérést íilyen részletesen , mert még nekem is új a dolgok menete és ezzel nem akarok visszaélést vagy bármit.
Köszönöm
egy kezdő rendszergazda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Anime filmek és sorozatok
- Elite: Dangerous
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy kezdő rendszergazda.