Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Közben rájöttem a hiba okára!
A hibát én okoztam!

A TB munkakönyvtára egy Asus routeren van. Így több rendszerről, több gépről is elérem. A router sokféle kiszolgálót futtat, Sambát és torrentet is. A Samba megosztáson van a TB munkakönyvtár. A többi már kitalálható! A torrent töltögetett és lassan elfogyott a hely!Azért még maradtak kérdéseim!
Most egy 1 hónappal ezelőtti lementett munkakönyvtárat állítottam vissza. A mostani friss levelek le is jöttek, de a közben kapott, nagyon fontos levelek a másik könyvtárban vannak. Nagyon szeretném kinyerni onnan. Van rá esély?
Az a könyvtár át van most nevezve. (Profiles) Ha visszanevezem és elindítom a TB-t, akkor hiányoznak a fiókok, szeretné felvenni az elsőt.
A belső könyvtárakba nézelődve, látom a leveleket az inbox-ban.
Lehet innen kimásolni leveleket?Van rá mód, hogy a TB-ből időnként kimentsünk fontos leveleket?
Olvastam valahol az iktatás funkciót. Ez alkalmas arra, hogy a levelekről egy másik meghajtóra mentést készítsünk, úgy, hogy a TB-ben is elő tudjam keresni? -
Digger
senior tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem!
A TB indításkor azt üzeni, hogy sajnálja, de a rendszer összeomlott. Segítsek az ok diagnosztizálásában, küldjem el a jelentést a fejlesztőknek. Ezt el is küldtem, de én szeretném használni, mert jó néhány fiók van beállítva, és állandóan szükségem van rá!
Legalább valami segítséget adna, hogy mi a teendő!
Telepítsem újra?
Keresek stabilabb, jobb programot? -
Digger
senior tag
Régóta használom a TB-t. Az idők folyamán több gépre, többször újratelepítettem. Most van egy olyan problémám, hogy egy régi-régi levelezőpartner leveleit szeretném visszaszerezni. Van egy mentésem a TB több évvel ezelőtti munkakönyvtáráról.
Hogyan tudnám ideiglenesen ezt a mentést, munkakönyvtárnak beállítani, hogy utána, minden maradjon a mostani állapotban?
Csak néhány akkori levelet, szeretnék kinyomtatni. -
-
Digger
senior tag
Hogyan tudom megnézni a mentett jelszavakat?
Úgy emlékszem, hogy korábban ezt meg tudtam tenni!
A Beállítások ablakban Adatvédelem fül, majd jelszavak, itt a Mentett jelszavak szerkesztése gomb.
Korábban itt láttam a jelszavakat.
Azóta talán volt TB frissítés is.
Most a 2.0.0.21 verzió megy. -
Digger
senior tag
Jelenleg úgy használom a TB-t, hogy több gépel is letöltöm a céges leveleimet. (Asztali és notebook) Ezért úgy volt beállítva, hogy hagyja meg a szerveren. Csakhogy a rendszergazda szólt, hogy törölnöm kéne, mert túl nagyra nőtt a fiók.
Aztán beállítottam úgy, hogy 7 napig tárolja a szerveren. Csakhogy így meg a klienseken is törli a régi, már letöltött leveleket, amit viszont szeretnék megtartani!
Van olyan beállítási lehetőség a TB-ben, hogy a postafiókból elhozott leveleket 7 nap múlva törölje, de a kliensen megtartsa?
Ti hogyan oldjátok ezt meg? -
Digger
senior tag
Ja bocsika!
Most nézem, hogy te azt akarod tudni, hogy hogyan kell ezt megcsinálni!
Már rég csináltam, de ha jól emlékszem a Profilkezelőt kell indítani.
Például úgy, hogy CMD ablakot nyitsz, (start-futtatás, és beírod, hogy cmd) majd "thunderbird.exe -profilemanager ".
Aztán itt ha jól emlékszem, itt meg lehet adni a munkakönyvtár nevét.
Amúgy itt nézelődj:
http://mozilla.fsf.hu/thunderbird/faq -
Digger
senior tag
Sziasztok!
Van egy notim, aminek az XP particióján telepítve van a Thunderbird. A másik particióra Xubuntu került. Van itt is telepítve Thunderbird. Hogyan tudom a beállításokat exportálni ide? A Xubuntu látja az XP particiót.
Két XP között át tudtam vinni a leveleket és a beállításokat is, de ide nem tudom mi az eljárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest