Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia, megcsináltam, ezt írta ki:
Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza 5.5.1 <a géméles címem> relaying denided. Ellenőrizze az üzenet címzettjeit, majd próbálja újra.Pedig jó címet adtam meg. De fura is, hogy valamiért gémélben sem áll be ez a postafiók, pedig ott is lehet csinálni többet. A frímélemet be tudtam állítani, és amíg a csellósom outlukon futott, nem tánderbördön, az is be volt állítva, most, hogy win7 és tánderbörd van, most nem műkszenek ezek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Nvidia Quadro FX570
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest