Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hell!
Nagyon érdekes dolgot produkál a tánderbörd mappája... géptakarításnál, ha kitörlöm a levelezőből a nagyobb, csatolmánnyal rendelkező íméleket, akkor ennek a mappának a méreten megnő! Ez miért lehet?
Köszi!
-
-
Szia, megcsináltam, ezt írta ki:
Hiba történt a levél küldése közben. A levelezőkiszolgáló válasza 5.5.1 <a géméles címem> relaying denided. Ellenőrizze az üzenet címzettjeit, majd próbálja újra.Pedig jó címet adtam meg. De fura is, hogy valamiért gémélben sem áll be ez a postafiók, pedig ott is lehet csinálni többet. A frímélemet be tudtam állítani, és amíg a csellósom outlukon futott, nem tánderbördön, az is be volt állítva, most, hogy win7 és tánderbörd van, most nem műkszenek ezek a dolgok.
-
Hell!
Olyat nem lehet tunderbírdben, hogy az ott beállított postafiókomba érkező levelekből átirányítson egy másolatot gmail-re? Mert én nem találom. Azt tudom, hogy gmail-ben is lehet állítani plusz postafiókot, de egyszerűen nem hajlandó ott fogadni a chello-s íméleket >> ezért gondoltam, hogy akkor TB-ből átirányítok gmail-es címre és kész. Csakhogy nem találok ilyen opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest