Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beállítottam különböző ímélcímekhez szűrőket. Más mappába irányítom, spam mappába küldöm, kukába küldöm, vagy törölje rögtön őket, stb. Ezt végre is hajtja a Thunderbird, ÁLTALÁBAN. Nem értem mitől függ, hogy nem mindig. Van több ímélcím, amit törlésre állítottam, tehát a kukában sem akarom látni, hanem törölje véglegesen. [kép] Van olyan ímélcím, ahol ezt megteszi, de van olyan, ahol nem teszi meg, és a kukába helyezi át a levelet, ahelyett, hogy véglegesen törölné. Mi okozhatja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Le Mans Ultimate
- SONY LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs