- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
Amikor ssd került a gépbe 64 bites win7 telepítésekor 64bites firefox került a gépre ezért 64 bites verzióra frissítettem, viszont thunderbird fő oldalról 2019 januárban még 32 bites 60-as verziót lehetett letölteni, ezért 32 bitesre frissítettem mert attól tartok, hogy 64 bites telepítésekor gond lesz, ezért lehet a következő win7 újratelepítéséig marad a 32bites.
Win 8.1-es 4Gb ramos gépen 32 bites firefoxra rátelepítettem a 64 bites verziót utána nem indult el, ha eltávolítottam a 32 bitest, után a 64bites telepítő a system mappába akarta feltenni a firefoxot és nem lehetett könyvtárt módosítani ezért maradt a 32-es.
Win 7-es gépen egymás mellé fel letett tenni a két firefoxot, mindkettő mutatta könyvjelzőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Windows 10
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- GL.iNet OFF topik
- Gitáros topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest