Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
válasz
peter889
üzenetére
Cloud plugint természetesen a TC hivatalos oldaláról
Őszintén szólva nem értem miért fontos, hogy minden levél meglegyen pdf-ben, de ez a Te dolgod. A dátumot átállítani szerintem sokkal macerásabb, de ha át is állítod, utána mire legenerálod a pdf-et már nem fog stimmelni a másodperc. Én nem foglalkoztam ilyesmivel, de mintha írta volna itt valaki, hogy van ilyen kiegészítő. Azzal gondoltam, nem kézzel. Feltéve, ha az paraméterezhető úgy, hogy a fájlnévbe bekerüljön a dátum. Vagy ha van olyan kiegészítő, ami érkezéskor rögtön pdf-et csinál belőle, akkor a dátum eleve stimmelni fog, csak ugye a korábbi leveleknél ez már nem opció. Másként a fájl dátuma nem lesz jó, hiszen azt kapja, amikor létrejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest