Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! Lénytelen vagyok segítséget kérni a nálam jobban hozzáértőktől. Évek óta használom a Thundrbird-öt, de még sohasem (talán 10 éve igen) tudtam levelet küldeni bármilyen e-mail címre. Jelenleg Windows 10-em van, DIGI a szolgáltató, és sok leírást, rövidfilmet megnéztem, és az ottani beállításokat is eszközöltem, de nem megy. Jelenleg ez az üzenet fogad:
Nagyon szívesen venném, ha valaki leírná az esetleges megoldást, bármilyen visszakérdésben együttműködő leszek. Köszönettel: Joe
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Wuthering Waves
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest