Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Van valakinek tapasztalata yahoo-rol teljes mentesrol?
Nyugdijba ment munkatars szeretne lementeni az elmult par eves leveleit, de en ugy tudom, csak az inbox-ban levoket lehet menteni, amiket o kuldott el, azokat nem, de nem hasznaltam ilyet evek ota.
-
Kékes525
félisten
Egyszerű levelek eml formátumú mentését más e-mail kliensek olvassák?
-
Edorn
senior tag
Legfrissebb Thunderbird:
Egyik gépen helyi mappákból visszaraktam az egyik IMAP postafiók egyik mappájába pár ezer levelet. Pár perc alatt megtörtént a dolog. Felnyomta szerverre a leveleket, majd visszatöltötte saját gépre is.
Egy másik gépen (SSD-s laptop) is rajta van ez az IMAP postafiók ugyanúgy legfrissebb thunderbirddel. És napok óta próbálja letölteni ezeket a leveleket... Vagy negyed órán keresztül tölt le egy levelet és közben iszonyat be van lassulva a TB.
Minden más megy rendesen: nem lassú a gép használat közben, net sebességgel sincs gond, stb...
Mi okozhatja ezt?
-
válasz
Pyromaistro #7541 üzenetére
Szuper!
:-) -
válasz
Pyromaistro #7539 üzenetére
Töröld a profilt is és add hozzá újra a fióko(ka)t. Hátha megoldja...
-
Pyromaistro
csendes tag
válasz
Pyromaistro #7538 üzenetére
újratelepítés nem oldotta meg...
-
Pyromaistro
csendes tag
-
tekes
tag
Nahát, a freemailnek van saját smtp szervere?
20 éve várom.
Más címekkel is lehet használni? -
_ _ _ _ _2 3
tag
Sziasztok!
A cél nálam a Neewsfeed teljes elkerülése és FedoraLinux (29)- et használok és szerintem a legújabb Thunderbird fut ,de nem vagyok biztos benne....
és nem akarok érteni hozzá (ezen mindig, minden számítógépes haverom felháborodik, elnézést ,de kikivánkozott belőlem)
használni szertném
és majdnem jó (...) jön a beérkező levél, látom az eddig kiment leveleket ,csak ,amikor levelet próbállok írni:
"Sikertelen bejelentkezés smtp.freemail.hu kiszolgálóra ___________@freemail.hu felhasználónévvel."
,de miért?
A segítséget előre is köszönöm, életemben nem használtam még Thunderbird-öt ,de meglep, hogy a Mozilla egy ilyen f*ssal égeti magát.
sp
-
user112
senior tag
Sziasztok!
A 60.3.1 verzió települt nemrég a gépemre és sajnos nem működik a MinimizeToTray kiegészítő.
Sajnos nem találok kompatibilis alkalmazást; pedig ez nekem nagyon kellene.
Ajánlanátok alternatívát?
Köszönöm. -
Herati
csendes tag
Szevasztok!
Én most Win7 alatt használom a TB-t az (elődeivel együtt immár több évtizede), de ez a mostani frissítés valahogy nagyon félre sikerült. Máskor is voltak kisebb nagyobb hibák, de most Gyurcsányosra sikerült
Gyakorlatilag vagy befagy, vagy összeomlik. Ha jól érzékelem akkor az IMAP fiókokon hasal el. 18 fiók van rákötve 3 féle IMAP-ost (t-online, freemail, gmail) használok.
Mit lehet ezzel kezdeni?
-
Met
nagyúr
válasz
TigerCat #7526 üzenetére
Jól hangzik. Holnap keresek valami kieget.
Cégnél most van szezon, át lett költöztetve az e-mail szerver, azon már nincs pop3, (azt hiszem az), ráadásul az új szerver beállításait már nem kezeli az idáig használt windows live mail. Ezért kellett thunderbird-re váltani.
Egész nap azt hallgatom, hogy ez egy szarAmúgy thunderbird-be hogy lehet tömegesen beimportálni a kontaktokat?
Amit neten írnak kiegészítőt már nem támogatja az új TB. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Jól látom hogy Thunderbird-ben nem lehet elforgatni a képeket amik be vannak szúrva a levélbe?
Már mindent átnéztem. -
Submarine
senior tag
Sziasztok!
Lehet valami kiegészítővel minimalizálni az értesítési területre?
Win7
60.3.1
A MinimizeToTray Reanimated nálam nem csinál semmit. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
nagyharcos #7517 üzenetére
B@ssza meg! (bocsi....) Köszönöm, frissítettem a TB-i, most alapból beállította magának, ÉS MŰKÖDIK!
Köszi... -
válasz
nagyharcos #7517 üzenetére
Szuper. Tegnap a Gmail-lel szenvedtem. Az új verzió nem detektálja a kukát, így létrehoz egy új Trash foldert a weben. Idegesítő...
-
nagyharcos
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #7516 üzenetére
Reggel frissült a TB!
Visszaállítottam a törölt fiókokat próbaképpen, és működik. Ha új fiókként hozom létre, akkor a felajánlott beállításokkal is megy, de a küldő SMTP-t át kellett állítani a UPC-re. POP3 kiszolgáló: freemail.hu. port 110.
STARTTLS, normál jelszó vagy kapcsolat biztonsága: nincs, hitelesítés: nem biztonságos.
IMAP-et nem próbáltam. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
nagyharcos #7515 üzenetére
Nekem nem megy, sem IMAP sem POP3 protokollal, ahogy eddig sem. Be sem tudom úgy állítani ahogy a freemail írja PO3 esetén /Port: 110 (TLS támogatással) / mert ha TLS támogatást állítok, automatikusan átugrik másik portra.
Milyen beállításokkal sikerült, ha megkérdezhetném..? -
nagyharcos
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #7513 üzenetére
Újra működik a freemail a TB-el.
Nálam a freemail-es SMTP továbbra sem megy, csak a saját szolgáltatómé.
Valaki még szintén azt tapasztalta (amit és is), hogy a freemail web-es felületén más beállítási felületet lát, mint ami a HELPDESK-ben van. Ennek az a magyarázata, hogy van aki még a régi, van aki az új felületet látja, ez a saját fiókjától függ. Én mindhárom régi freemail-es címemmel a régi web-es felületet érem el, ahol pld. nincs POP3/IMAP bekapcsolási lehetőség (de azért működik).
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Az utolsó TB frissítés óta az üzenetszűrés kissé féloldalasan működik. A bejövő levelek bekerülnek a helyükre, de a kimenőkkel nem történik semmi, maradnak az Elküldött elemek mappában. Ha az adott mappára kézzel ráküldöm a menüből az Eszközök -> Szűrők futtatása a mappán funkciót, akkor szépen a helyükre teszi az elküldött leveleket.
Tudok valamit tenni, hogy helyreálljon a rend, vagy programhiba és várjam a frissítést? -
Zoli bácsi
őstag
válasz
nagyharcos #7512 üzenetére
Egyenlőre beállítottam a Freemail beállításaiban, hogy küldje át a maileket egy gmail fiókba. Onnan már letölti a TB. Az én freemail címem kb 20 éves. Még betárcsázós modemmel regisztráltam.....
Egyébként megpróbáltam a w10 Posta alkalmazását, az sem tudja kezelni a Freemailt...... -
nagyharcos
csendes tag
válasz
Zoli bácsi #7506 üzenetére
Szia! Ezeket én is végigcsináltam, de nem működik.
Írtam a freemail-nek. Kaptam egy semmitmondó választ, gyakorlatilag hülyének néznek. Ezek alapján elgondolkodtam, hogy fenn akarom e tartani a legalább 15 éve meglévő freemail fiókjaimat..... Egyébként én is nagyon régóta a TB-el használtam a freemail fiókjaimat is, eddig nem volt gond ezekkel. De minden véget ér.... -
Balinkó29
csendes tag
Sziasztok! Adott egy régi Thunderbird (2.0.0.19) ami ráadásul portable verzió is.
Hogyan tudnám exportálni belőle a leveleket egy friss telepítésű thunderbird-be?
Feltelepítettem az újat de az nem látja importáláskor mivelhogy ez portable...
Valakinek ötlet? -
rii
nagyúr
sziasztok
thunderbird-ben lehet template-t csinálni?
megvan a HTML, megvan a JPG ....
-
Zoli bácsi
őstag
Megpróbáltam, letöröltem az egész fiókot TB. alatt, és újra létrehoztam. Most jöttem rá, hogy már támogatja a Freemail az IMAP protokollt, a Thunderbird fel is ismeri a beállításait, de megint nem enged csatlakozni, hibás felhasználónév vagy jelszó... IMAP, POP3...mindent próbáltam.
Áh, várok, nem stresszelem vele magamat. Ha valakinek van megoldása, szóljon. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
nagyharcos #7504 üzenetére
Most frissített a Thunderbird, ugyanígy jártam....azért is jöttem ide. Előbb kellett volna, akkor nem engedem frissíteni....
Én várok pár napot, addig weben nézem a Freemailt, volt már ilyen, a következő frissítéssel kijavították.
Azt hiszem elég régi felhasználó vagyok, kezdetektől használom, ahogy a Firefoxot is. Még Netscape Navigator-al kezdtem. -
nagyharcos
csendes tag
Sziasztok!
Járt más is így? A Thunderbird frissítés után a freemail fiókjaimmal megszűnt a kapcsolat (se küldés, se fogadás). Az eddigi beállításaimmal, melyekkel eddig tökéletesen üzemelt már nem megy. Eltávolítottam a postafiókokat és megpróbáltam visszaállítani, majd újra eltávolítottam és megpróbáltam újra felvenni őket, de nincs kapcsolat, mintha rossz felhasználónév/jelszó lenne (pedig nem!). A freemail oldalán régen beállítottam a POP3 hozzáférést, most viszont az oldalra belépve NINCS ilyen beállítási lehetőség. Lehet változott az alapbeállítás? De akkor azt hol lehetne beállítani? Egyébként IMAP-al sem megy! Próbáltam az SMTP beállításokat is UPC/freemail, de semmi változás.
Van segítség? -
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissült a ThBird és letiltotta ezt Email signature for Thunderbird - WiseStampValaki használ ehhez hasonló aláírás szerkesztőt?
Melyiket?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Diablo 3 Collector's Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest