Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyharcos
csendes tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Reggel frissült a TB!
Visszaállítottam a törölt fiókokat próbaképpen, és működik. Ha új fiókként hozom létre, akkor a felajánlott beállításokkal is megy, de a küldő SMTP-t át kellett állítani a UPC-re. POP3 kiszolgáló: freemail.hu. port 110.
STARTTLS, normál jelszó vagy kapcsolat biztonsága: nincs, hitelesítés: nem biztonságos.
IMAP-et nem próbáltam. -
nagyharcos
csendes tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Újra működik a freemail a TB-el.

Nálam a freemail-es SMTP továbbra sem megy, csak a saját szolgáltatómé.

Valaki még szintén azt tapasztalta (amit és is), hogy a freemail web-es felületén más beállítási felületet lát, mint ami a HELPDESK-ben van. Ennek az a magyarázata, hogy van aki még a régi, van aki az új felületet látja, ez a saját fiókjától függ. Én mindhárom régi freemail-es címemmel a régi web-es felületet érem el, ahol pld. nincs POP3/IMAP bekapcsolási lehetőség (de azért működik).

-
nagyharcos
csendes tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Szia! Ezeket én is végigcsináltam, de nem működik.
Írtam a freemail-nek. Kaptam egy semmitmondó választ, gyakorlatilag hülyének néznek. Ezek alapján elgondolkodtam, hogy fenn akarom e tartani a legalább 15 éve meglévő freemail fiókjaimat..... Egyébként én is nagyon régóta a TB-el használtam a freemail fiókjaimat is, eddig nem volt gond ezekkel. De minden véget ér.... -
nagyharcos
csendes tag
Sziasztok!
Járt más is így? A Thunderbird frissítés után a freemail fiókjaimmal megszűnt a kapcsolat (se küldés, se fogadás). Az eddigi beállításaimmal, melyekkel eddig tökéletesen üzemelt már nem megy. Eltávolítottam a postafiókokat és megpróbáltam visszaállítani, majd újra eltávolítottam és megpróbáltam újra felvenni őket, de nincs kapcsolat, mintha rossz felhasználónév/jelszó lenne (pedig nem!). A freemail oldalán régen beállítottam a POP3 hozzáférést, most viszont az oldalra belépve NINCS ilyen beállítási lehetőség. Lehet változott az alapbeállítás? De akkor azt hol lehetne beállítani? Egyébként IMAP-al sem megy! Próbáltam az SMTP beállításokat is UPC/freemail, de semmi változás.
Van segítség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Star Trek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- HTPC (házimozi PC) topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest