- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
TigerCat
üzenetére
Köszönöm! Már marad a TB
.
Akkor is rájövök a hibára, ha több hetem megy rá. Néhányat azért kérdeznék...
Most nulláról kezdtem. Töröltem a programot, teljesen kipucoltam a profilokat is. Feltelepítettem, újra beállítottam. IMAP-ot letöltöttem. Helyi mappákba visszaraktam a leveleket.
Egyelőre ugyanott tartok hiba ügyileg, mint eddig.Két helyen nem vagyok biztos a beállításokban:
- Postafiók beállításai - Szinkronizálás és tárhely - Üzenetek szinkronizálása: A postafiókhoz tartozó üzenetek megtartása ezen a számítógépen. Pipa bent van.
- illetve ez
Ezek így jók?Az már biztos, hogy a szinkronizálásban van a hiba. Konkrétan a Beérkezett üzenetekben (és az alatta található mappákban) nem hajtja végre a törlés műveletet szerver irányba. Az egyik mappából a másikba áthelyezés esetében is csak úgy működik, mintha másolnám. Az olvasott/olvasatlan jelöléseket viszont gond nélkül továbbítja felfele. Félig úgy viselkedik, mint egy POP fiók, aminek be van állítva, hogy 1-1 másolat marad a kiszolgálón törlés után is. Csak ugye közben szinkronizálja az almappákat.
Nem hajtana végre törlést, csak "láthatatlanná" teszi?
Lehet valami kézi, de automatizálható módszerrel szinkronizáltatni az IMAP mappákat (főleg felfele)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.