Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én használtam 2 címmel és f@sza. Semmi lassulás, semmi lag. A profil mentése is hót egyszerű volt. Erősen gondolkodom, hogy ha a TB marad ilyen, amilyen, az lesz a következő. A webes felület nagyon nem jön be.
Egyetlen gondom van csak: Thunderbirdben a POP fiókra érkezett levelek esetén is automatikusan az IMAP-pal beállított Gmail-es fiókból akar válaszolni. Manuálisan kell átállítanom a feladót.
A Gmail-t saját domainnel használom, plusz be van állítva másik 2 POP fiók, amit a Gmail kér le. Ugye webes felületen no problem, válaszolok amiről jött, írok, amelyikről akarok, stb. A TB-ben beállítottam a Gmail-t IMAP-pel, illetve hozzáadtam a 2 POP fiókot is, de nem kérem le, mivel a Gmail-ben már le van kérve. Így tudok írni azokról is. Az elküldött leveleket a Gmail Elküldött levelek közé rakatom, így szinkronban vagyok.
Mac-en a beépített mail kliens ugyanezt gond nélkül végrehajtja, ott nem kell manuálisan feladót váltanom. iPhone-on csak a Gmail fiók van beállítva, de ott nem is érdekes, elég ha látom a levelezést. Utóbbira megoldás lenne a Gmail app, viszont az meg teljesen másként kezeli a címkéket.
Az elküldött leveleket ha címkézem, akkor bekerülnek az adott címke alá, valamint az elküldött elemek között is megmaradnak. Thunderbird-ben, Mail-ben, iPhone-on és eMClient-ben viszont nem így történik. Ezekben csak az adott címke alatt jelenik meg a levél. Tudom, hogy ez azért van, mert a Gmail valójában nem címkeként kezeli az elküldött leveleket, hanem az egy beépített szűrő, de én nem tudom megszokni. Egyszerűen idegesít, ha halomban állnak a levelek az elküldött elemek mappában.
Hát ennyi.
Nincs tökéletes szoftver, de ha a fentiekre van ötleted, szívesen veszem.
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest