- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
válasz
lucky07
üzenetére
Helyi mappák, jobb klikk, Beállítások és ott megadod az elérési útvonalat. Ebben a könyvtárban (Helyi mappák) lértehozol mappákat, mint pl. Archivum xyz stb. Utána az email címen jobb klikk, Beállítások/Másolatok és Mappák Itt Üzenetachívumok / Üzenetarchívumok tárolója és ott a Másholt válaszd. Ott kitallózod a létrehozott könyvtárat. Csinálsz egy próbát. Ha átteszi, akkor minden ok. Én az email címemnél létrehoztam egy keresési mappát, amiben szűrőfeltételként az email korát adtam meg, és elneveztem Archiválandónak. Így, amikor ebben a mappában megjelennek emailek, akkor kijelölöm mindet, és rányomok, hogy Archiválás. Én így használom már jóideje.

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Sorozatok
- Formula-1
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest