Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Megpróbálom mégegyszer leírni, képet most nem tudok készíteni, mert a munkahelyi masinám műveli:
Van több oda-vissza levelezésem emberekkel. Mondjuk ha az utolsó általam küldött levélnél rámegyek arra, hogy "megnyitás beszélgetésben", akkor a lépcsőzetes nézetben csak azokat a leveleket mutatja, amiket én küldtem. A másik fél által küldött (beérkezett) leveleket nem!
Ezt igazolja az is, hogy ha rámegyek egy olyan beérkezett levélre, amire válaszoltam és ott nyitnám meg a beszélgetés módot, akkor nem tudok rákattintani a "megnyitás beszélgetésben" menüelemre, mert ki van szürkítve. Noha egy kis kék nyilacska jelöli rajta, hogy válaszoltam rá...
Próbáltam ráguglizni angolul, de nem találtam még csak hasonló hibát sem.Korábban ment minden szépen, mert ha egy régebbi ilyen beszélgetésre megyek rá, akkor ott szépen látszódik az elküldött és a beérkezett levél is.
Valami elállítódhatott, de nem emlékszem rá, hogy piszkáltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest