Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Megpróbálom mégegyszer leírni, képet most nem tudok készíteni, mert a munkahelyi masinám műveli:
Van több oda-vissza levelezésem emberekkel. Mondjuk ha az utolsó általam küldött levélnél rámegyek arra, hogy "megnyitás beszélgetésben", akkor a lépcsőzetes nézetben csak azokat a leveleket mutatja, amiket én küldtem. A másik fél által küldött (beérkezett) leveleket nem!
Ezt igazolja az is, hogy ha rámegyek egy olyan beérkezett levélre, amire válaszoltam és ott nyitnám meg a beszélgetés módot, akkor nem tudok rákattintani a "megnyitás beszélgetésben" menüelemre, mert ki van szürkítve. Noha egy kis kék nyilacska jelöli rajta, hogy válaszoltam rá...
Próbáltam ráguglizni angolul, de nem találtam még csak hasonló hibát sem.Korábban ment minden szépen, mert ha egy régebbi ilyen beszélgetésre megyek rá, akkor ott szépen látszódik az elküldött és a beérkezett levél is.
Valami elállítódhatott, de nem emlékszem rá, hogy piszkáltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest