Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
Üdv,
Thunderbird 3.1.6-ot használok.
Azt szeretném elérni, hogy ha jön egy levél és én azt szemétként jelölöm meg, akkor azt vegye komolyan.
Most hiába jelölöm meg szemétnek, annyi történik hogy ha jön még egy akkor ő is megjelöli. De ugyanúgy jelzi az új mailt, szóval nem sok mindent érem el vele.
Nem szeretnék használni semmilyen előre gyártott szűrőlistát, annyit szeretnék elérni, hogy ha valamit ÉN szemétnek jelölök, akkor azt mondjuk helyezze át a szemét mappába (törölje, küldje vissza egy kis anyázással
vagy nekem mindegy mit csinál vele...), jelölje olvasottként csendben és szó nélkül. Ez történjen mind az 5 fióknál.
+extraként azt el lehet érni, hogy ha valamit szemétnek jelölök, akkor ne csak onnantól legyen érvényes, hanem visszamenőleg is?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- S21 256/8 dobozában
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy nekem mindegy mit csinál vele...), jelölje olvasottként csendben és szó nélkül. Ez történjen mind az 5 fióknál.