Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Azt tudom, hogy hol van a szűrők opció!
Már napok óta azzal szopogatok.De ezekből az opciókból én nem tudok olyan szürőt csinálni, ami megfelelne annak az egyszerű feltételnek, hogy "Amennyiben az üzenet XY fiókból származik, áthelyezés az XY mappába". (Ahogy ez megoldott pl. Outlook Expressz-nél és társainál.)
Ahol én vagyok a címzett, ott tudok egy olyan TB szűrőt készíteni, hogy ha a "Címzett XY, áthelyezés...", - de ahol nem szerepelek láthatóan a címzettek között (levlista, undisclosed-recipient, stb.), ott nem tudom hogyan lehetne ezt az egyszerű problémát megoldani.
Semmi varázslás, túlvariálás nem kéne nekem, mindössze az az álmom, hogy a különböző e-mail címeimre érkező levelek egy-egy külön-külön mappába érkezzenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest