Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
localhost
üzenetére
Azt tudom, hogy hol van a szűrők opció!
Már napok óta azzal szopogatok.De ezekből az opciókból én nem tudok olyan szürőt csinálni, ami megfelelne annak az egyszerű feltételnek, hogy "Amennyiben az üzenet XY fiókból származik, áthelyezés az XY mappába". (Ahogy ez megoldott pl. Outlook Expressz-nél és társainál.)
Ahol én vagyok a címzett, ott tudok egy olyan TB szűrőt készíteni, hogy ha a "Címzett XY, áthelyezés...", - de ahol nem szerepelek láthatóan a címzettek között (levlista, undisclosed-recipient, stb.), ott nem tudom hogyan lehetne ezt az egyszerű problémát megoldani.
Semmi varázslás, túlvariálás nem kéne nekem, mindössze az az álmom, hogy a különböző e-mail címeimre érkező levelek egy-egy külön-külön mappába érkezzenek... -
tlala
addikt
Sziasztok,
hogy lehet a TB-ben egy olyan üzenetszűrőt készíteni, ami az Outlook Expresszben pofonegyszerűen úgy nézett ki, hogy "Ha az üzenet XY fiókból származik - Áthelyezés az XY mappába"???
Kínlódok ezzel az egyszerű feladattal, de nem találok univerzális megoldást egyetlen fiókba érkező olyan levelekre, ahol nem szerepelek láthatóan a címzettek között (levlista, undisclosed-recipient, stb.)
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Elektromos cigaretta 🔞
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Milyen légtisztítót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest