Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbelyimi
csendes tag
Szia!
Először én is valami karakterkódolási problémára gondoltam, de már az összes ilyen beállítást végigpróbáltam. Próbáltam csak egy mappára beállítani, próbáltam globálisan az egész programra... De csak annyit tudtam elérni, hogy a kérdőjelet kicserélte egy csúcsára állított négyzetre, de mivel az csúnya inkább visszaállítottam a kérdőjelet.
Szóval nekem is egyre inkább úgy tűnik, hogy valami bug lehet.
Valaki nem próbálta esetleg a Gmailen kívül más IMAP kiszolgálóval?Üdv,
Imi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Dell 90W USB-C töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest