- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.tg..
csendes tag
hi mindenki
komoly kérdésem lenne. tegnap feltettem én is a thunderbirdöt hogy anyu itthon egyszerűbben netezzen. le is töltöttem a leveleit a freemailről de aztán rájöttem hogy még én se nagyon vágom hogy hogy működik így inkább töröltem a leveleit hogy beállítsam az én mail címemre és kitapasztaljam. aztán szólt hogy eltüntek a levelei a freemailről a gépen meg ugye én töröltem őket szóval nincsenek meg pedig volt köztük néhány elég fontos.
szóval van még vmi mód arrra hogy ezeket visszaszerezzem? fontos lenne.
előre is köszi
üdv .tg..
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Suzuki topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest