Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Sziasztok.
Sajna újra kellett raknom mindent, és előjött az, hogy youtube-on olyan lag van, hogy az agyam eldobom. Akármit akárhogy állítok, magamtól nem tudok rájönni, hol lehet a probléma.
Tudtok ebben segíteni nekem? -
grigo
őstag
Sziasztok!
Mivel tudom kiküszöbölni azt, hogy firefoxban csússzon a hang youtube videóknál? Meg úgy általában a videóknál?
Csak úgy teszt képpen felraktam egy chrome-ot de abban minden tökéletes még hd minőségben is. De megmondom őszintén nem akarnék csak emiatt chrome-ra váltani.
Van valakinek valami ötlete? Flash bővítmény telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911