Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Szerintem nincs háborúskodás, a Chrome saját felhasználótábora figurázza ki ezt és értetlenkedik nagy memóriahasználat miatt.
Akkor van gond, mikor böngészés közben videót vágsz, konvertálsz, fotókat szerkesztesz, egyéb nagy erőforrásigényes dologgal foglalkozol és a böngésző megeszi a memóriát mert nincs optimalizálva. Bár egy normális operációs rendszernek ezt meg kell oldania elvileg. -
válasz
Feri1977
üzenetére
Végülis ki lehet tapétázni az egész látómezőt,csak akkor nem marad hely,ahol a böngészést meg tudjad jeleníteni.
Ugyanígy sokan szeretik az ilyen olyan pluginokat, besegítőket, figyelem elterelőket. Hadd zabálják az erőforrásokat,lehet , hogy tesznek még egy-két +ajándék reklámot is ide-oda, meg esetleg jelentgetnek is.
Én viszont egy-két hetente lefuttatom a ccleanert és ami tárrezidens és felesleges azt eltávolítom. -
Met
nagyúr
válasz
Feri1977
üzenetére
Szokás kérdése, sokaknál úgy van mert amikor települ a FF ott van és elkezdik oda pakolgatni. De vannak olyanok akik olyan böngészőn "nőttek fel" amiben nem volt még könyvjelzősáv.
pl. én azért tértem át a FF-ra mert IE helyett Avant Browsert használtam és megtetszett a tab-os megoldása, akkoriban az IE még nem tudta.Nincs azzal baj ha Te nem szereted és mások máshogy szeretik de ne nevezd ezt abnormálisnak.
-
DS39
nagyúr
válasz
Feri1977
üzenetére
a mai 16:9-es monitoroknál szerintem teljesen érthető, hogy vki azt ki akarja kapcsolni. ha kell ott a CTRL+B opció, az oldalsó könyvjelző lista. egyébként én úgy vagyok ezzel hogy alapból használom, de van amikor fontos a tartalom az oldalon, jobban átlátom ha a könyvjelzősáv ki van kapcsolva. (ha erre tud vki gyorsgomb -hotkey- kombinációt, szívesen fogadom)
-
Rimuru
veterán
válasz
Feri1977
üzenetére
Minden indulásnál az a 6 oldal legyen, vagy az előző munkamenetet szeretnéd visszaállítani? Amúgy Beállítások -> Általános fülön tudod beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

KAMI911