Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
q13579
üzenetére
Nekem elég gyenge laptopom van, és ha szimplán lejátszok egy youtube videót 720p-ben, akkor akad. Azzal küszöbölöm ki, hogy kiiktatom a dash playback funkciót, és megvárom mire letölti az egész videót, és ez után már nem akad.
A másik megoldásom pedig: youtube link kimásolása, és egy asztali lejátszóval lejátszom. Személy szerint PotPlayert használok (Open url..., még a lejátszási listákat is kezeli). Ezzel kiiktattam a flash problémáit. (HTML5 még inkább szóbam sem jöhet, mert még jobban eszi a CPU-t.) VLC is kezeli tudtommal (Link megynitása(?) vagy valami ilyen...), csak én nem azt használom, mert butácskának tartom.
-
válasz
q13579
üzenetére
Nálam meg a videók nem nagyon akarnak töltődni, ha nagyobb minőségre állítom, pedig minden máshol megvan fixen a 9,9mbit, tehát folyamatosan kéne töltse, IE alatt meg is teszi, FF alatt szakaszosan tölt, így mindig megáll valahol és várnom kell. Még nem jöttem rá miért.
-
DS39
nagyúr
válasz
q13579
üzenetére
a Flash protected mode-ot kapcsold ki. akkor megoldódik a szaggatás.
Pityu: nálam hónapok óta ilyen a YT, régi és új flash-sel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911