- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
válasz
WonderCSabo #679 üzenetére
Itt vannak magyar kiterjesztések itt, a magyar oldalon. [link]
Témákat csak az angolon láttam... -
Sil
senior tag
válasz
Egyébként a firefox.hu-n is van egy kisebb gyűjtemény a kiterjesztésekből, magyarítva.
-
Sil
senior tag
válasz
Nincs még 3.0, ne reklámozd a fejlesztőknek szóló tesztverziókat. Abból az Alpha 1 jelent még csak meg (ha a nightly-kat nem számítjuk), és az nem ajánlott kezdőknek.
-
Mosómedve
tag
válasz
Háááttt...ezt a hsz-t még IE-el írom. A 2.0-át letöltöttem és felraktam, de elég labilisnak tűnik...sok weblapot csak többszöri próbálkozásra akar behozni, van ami pedig egyáltalán nem ment (például ide sem tudtam bejelentkezni).
Lehet, hogy az tesz be neki, hogy közben fut a BitComet, de ez az IE-t nem nagyon hatotta meg...jó, lelassult, de legalább működött. Azért nem adom fel, lehet, hogy csak első blikkre nem okés...
Van esetleg valami plug-in, amit érdemes már a legelején felrakni, vagy ezek ilyen fakultatív dolgok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest