Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
kariad
üzenetére
Állítsad be így:
browser.download.lastDir = D:
browser.download.folderList = 2
browser.download.useDownloadDir = true
Amelyik nincs, azt pedig hozzad létre, karakterlánc:
browser.download.dir = D:Ha még így sem jó, tényleg csak azt javasolhatom, hogy váltsál korábbira, mert gondolom a 27-est használod amivel sajnos sokakanak problémája van. Nekem a 26.0 (portable) tökéletesen működik. De ha cserélsz, gondoskodj róla, hogy az előzőt teljesen radírozd le a gépről, nyoma sem maradjon. (CCleaner minimum)
A képfeltöltésre most hirtelen nincs ötletem..
browser.uploadkezdetű bejegyzés nincs és nem tudom, akkor mit kéne keresni, ami erre mutat. Talán valami hálózati protokollra utaló szó lehet, sajnos én nem vagyok ebben otthon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911