Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
A pipa nem volt benne azt hiszem, azt én nem tettem bele, csak még gyorsan lefényképeztem. Rákerestem elsőnek Google-el, de ez egy friss cucc mármint a 445-ös így kevés találatot adott akkor, és általában kérdés volt az is.
Aztán láttam ma miután levakartam, hogy volt ebből 440-es is arra már többet adott volna. Rendszergazdai fiók alá csak azért mentem át, hogy megnézzem ott mi a helyzet illetve, hogy onnan kipuculjam. Előtte még megnéztem, hogy hol tanyázik a cucc, már ez meglepett, mert a C:\Program Files-ba tette bele a könyvtárát és nem a C:\Program Files (x86)-ba. Aztán megnézem milyen állományok ezek, a futtatható-ról Norton jelentést kértem, aminek az lett az eredménye, hogy a Norton jónak minősítette tehát olyan nagy gáz nem lehet...
Utána amikor olvastam, hogy az Incredimail lehet, elsőnek nem is emlékeztem, hogy feltettem e, aztán beugrott hogy igen hónapokkal ezelőtt...
Maga az incredimail, nem egy ördögtől való dolog ugye, az oldalukon ott fityeg a:

Minősítésük.
Aztán átmentem rendszergazdai fiók alá, és meglepetésemre azt láttam, hogy az a fiók ami előző nap még mindenféle incredi cuccoktól mentes volt, most Firefox, Explorer és még Chrome téren is tele van pakolva eszköztárral - Chrome eszköztár nem volt, oda csak egy beépülőt rakott -, és még a kereső mezőket is átírta illetve átírta volna. Firefoxnál átírta, Internet Explorer 9.0-nál pedig kezdeményezte, de az IE rákérdezett és nemet nyomtam rá

Csak az a tény döbbentett le, teljesen régen letörölt progi, pár hónap alvás után, mint valami alvó sejt, aktivizálta magát, és mindenféle UAC kérés nélkül letöltötte magának a dolgot, és még fel is installálta...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmgyűjtés
- Energiaital topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911