- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nippon
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy megválok a paripától. Ha valaki esetleg K6-os kék-fehér GSX-R 750-est szeretne, akkor keressen meg a részletekért. Újonnan vettem, szervizkönyves, folyamatosan szervizelt, egyetlen szerelő szerelte.Még nem hirdettem meg sehol.
-
Nippon
őstag
Sziasztok!
Van 2 garnitúra vadiúj gáztolattyúm 1996-97 GSX-R 750-hez, illetve 98-2002 SV 650/650S-hez jó. Párban vagy négyesével eladó.
Cikkszám: 13501-33E00
-
Nippon
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek Motul olajra, vagy bármilyen Motul termékre lenne szüksége, szóljon. Jó áron tudok hozni, eredeti forrásból.
-
Nippon
őstag
válasz Topiccsendőr #1162 üzenetére
Ezért örülök, hogy nagyon jó szerelőm van!
-
Nippon
őstag
válasz Topiccsendőr #1154 üzenetére
Akkor mitől érzik magukat szerelőnek? Mert villáskulcs van a kezükben?
Hallottam már ilyet én is:
Azt nem nyomatékra kéne húzni?
- Ááá a kezemben van a nyomaték... -
Nippon
őstag
Az importőr (főleg a Honda) rengeteg dolgot követel meg a márkakereskedőktől de cserébe nem ad semmit. Nincs normális árrésük sem az autókon, motorokon sem az alkatrészeken.
Azért nincsen tesztautó/motor szinte sehol, mert nem ad rá kedvezményt. A Yamaha régóta vicc, a Kawáról ne is beszéljünk, Suzuki kereskedő meg nem is maradt Bp-n, olyan meg főleg nem akitől vásárolnék.
Én megértem a márkakereskedőket, ebben a helyzetben mindenképp. Persze idegesít, de ez van, ezzel kell barátkozni.
Teljesen igazad van abban amit leírtál, ez lenne a normális. -
Nippon
őstag
válasz Topiccsendőr #964 üzenetére
Rendelős már a fékbetét is. Hondánál ha van az európai raktárakban (Ausztria, Belgium), akkor három nap. Ezért nem hibáztatom a kereskedőket, én sem tennék pénzt készletbe.
-
Nippon
őstag
válasz Topiccsendőr #960 üzenetére
Az mrcycles-t csak viszonyításképpen linkeltem be, több ismerősöm rendelt tőlük eddig sikerrel. Nyilván apróságokat nem érdemes.
Ha fogyóeszköz kell, azt megveszem itthon (ha Honda vagy Suzuki, akkor ráadásul kedvezménnyel)Karok, fékbetét, olajszűrő, levegőszűrő (kivétel az 1000RR, mert annak a hülye hengeres szűrője drágább) kuplung, na ezek itthon is drágábbak vagy annyiba kerülnek, mint a konkurencia alkatrészei.
-
Nippon
őstag
Csak a poén kedvéért!
2008-as széria, váz:
CBR 1000RR $1785
ZX10R $1286
R1 $1381
GSX-R 1000 $3510Direkt a retail price-t néztem nem a kedvezményest, persze arányaiban ott is megvan ez a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Nippon
őstag
-
Nippon
őstag
válasz Daywalker #948 üzenetére
Én sem azért írtam, csak egy téveszmét szerettem volna eloszlatni. Él még az emberek fejében a "Suzuki olcsó" sztereotípia.
Az amerikai árakat pedig nem az itteniekhez hasonlítom. Egymással hasonlítsd őket, kint is drágább egy GSX-R villaszár, főtengely vagy váz, mint a CBR. De nézd nyugodtan össze a Yamahával vagy Kawával...
-
Nippon
őstag
válasz Daywalker #942 üzenetére
Sajnos tévedsz, nekem is Suzuki-m van és nagyon örülnék ha így lenne...
Vásároltam már pár alkatrészt ismerősöknek, 600-1000RR, Hornet és Varadero alkatrészeket és vásároltam pár GSX-R-hez is. Az biztos, hogy a GSX-R cuccok drágábbak, nem tudom, hogy egy SV vagy Gladius esetén, hogy van de azt bizton állíthatom, hogy nem szégyenlősek.Egyébként csak tekints rá itt a robbantott ábrákra és nézd meg az árakat. Nyugodtan hasonlítsd össze a motor, váz és futóműalkatrészek árát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest