Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz takacsbotond #118327 üzenetére
Ez a robogós rész az 50-es robogókat hivatott kiváltani. Abban tökéletesen igazad van, hogy ez a kategória sok esetben életveszély. Én is átgondoltam, hogy a munkahelyemmel beszélve vegyünk ilyet, és majd azzal járok dolgozni, de mivel el kell hagynom hozzá Pécset, és olyan irányban, ahol jelentős teherforgalom van, így szinte azonnal el is vetettem a dolgot, mert 50-es tempónál a román kamionos egyszerűen megöl. Pedig jó lett volna ingyen járni (napelemekkel foglalkozom, így a "tankolás" nem kerülne semmibe).
Viszont pizzafutárok itt sokan járnak 50-es robesszel, igaz, itt Pécsett nem olyan a forgalom, mint Bp-en, és tippre ez igaz lehet az összes nagyvárosra is.
Amúgy bármely olyan irodának reális opciónak tartom, ahol nap közben akár többször kell városon belül rohangásznia a dolgozónak (pl. elmenni cégbíróságra, ide/oda), csinos Margitkát pedig elég nehezen képzelem el, ahogy felül egy pedelek bringára ilyesmiért(#118328) csongi
"a pakolhatosagrol ne is beszeljunk" - kár, pedig szívesen megkérdeztem volna, hogy egy bringára mióta lehet jobban pakolni?
"gordeszka kerekek" - nem néztem utána, de szerintem normál robogókerékméret van, nem? Mint egy Jog-on, Dio-n, stb? Persze ettől még igazad van! Minél nagyobb a kerék, annál jobb, és szívem szerint én is ráültetném azt, aki kitalálta, hogy menjen vele a jó magyar utakon
"Pont a nagyvarosok uthalozata a legrottyantabb az egesz vilgagon" - sosem jártál még Ukrajnában
"villany bringara is adhatott volna tamogast. De a 125ccm 4T motorokra is." - ne feledjük, itt az 50-es 4T robogókat akarták kiváltani, nem mást. Az, hogy egy 50-es 4T robesz mennyire életképtelen Bp-en, az egy más kérdés.
"Hiszen mar annyi tanulmany kimutatta, karosabb az elektromos meghajtas mint a benzin." - na ez viszont ordas nagy... szerintem nem igaz. Nem tudom, hogy milyen tanulmányokat olvastál, vagy csak gondolod, hogy biztos van ilyen, de - bár egyáltalán nem vagyok jártas a témában - kizárt dolog, hogy igaz legyen. Nyilván van néhány elvakult ellenző, akik képesek kamu-tanulmányt is írni, ahogy van egy rakás sötétzöld is, akik szintén képesek bármire, de attól még nem lesz igaz. Van környezeti lábnyoma mindennek, de használat során elég hamar átbillen az elektromos meghajtás irányába a mérleg!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz takacsbotond #118323 üzenetére
Holnap este valahol Dorogon, vagy a környékén leszünk, ott a SENA próbálható
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz takacsbotond #118321 üzenetére
SENA termékeit keresd. Igaz, zenét nem hallgattam vele sokszor, de folyamatos összeköttetésben 2 motoros 2 napot is volt, hogy kibirt. Amikor meg elfelejtettem felölteni, akkor powerbank a zsebben, és csak bedugtam.
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
törölt tag
válasz takacsbotond #109487 üzenetére
Javaslom, nézd meg a Kymco Agilty 125-ös, nem erős, de olcsó és megbízható, könnyen javítható, jó alkatrész ellátottsággal. Ha lehet, hazai forgalomba helyezésűt keress belőle.
-
Shin Chen
tag
Én pl most csinálom a korlátlant, de mivel nem futja már bika gépre ( szintén 200-300k a keret) valami 250ccm-es használt márka keresése mellett döntöttem.
...vagyis döntöttem volna, mert idő közben ahogy keresgéltem valahogy elment tőle kedvem.
Mondjuk egy hónapon belül veszek egy gépet az említett kategóriában:
-ha nagyon penge állapotban van, megy pár ezer kilót és akkor kijön rajta valami nyűg.
-ha közepes de épp használható , akkor valamit költeni kell rá, de később ugyan úgy eljöhet bármi.
-ha rossz állapotban van, ráköltöm a vásárlás árát a javításra vagy felújításra... azzal megint nem vagyok előrébb...
->ha fél évig nézegetem és spórolok egy tényleg pöpec darabra és minden stimmel, akkor már a keret is kitolódik, aztán kezdődik minden elölről..Végül azért még vacillálok a hónapokig tartó keresés/kutatás/utánajárás és a zsír új vásárlás között.
Ill. javítsatok ki, ha tévedek, de tudtommal Magyarországon a használt piac nem az ajánlott kategóriába tartozik. Akkor már Németország, etcSzerk.:
(#109490) BlackPriest
Látom megelőztél Én is köszi a tippeket[ Szerkesztve ]
"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
BlackPriest
őstag
ha ennyi a keret és melózni kell én elfelejteném a stílust és racionális döntést hoznék:
- minél fiatalabb
- minél kevesebb kilométerrelha ez megvan, akkor:
- kopó alkatrészek ára, beszerezhetősége
- kevésbé ritkán kellő alkatrészek ára, beszerezhetősége
- fórumok típushibákról, szerelőkrőlhahus lista 130cc felett, 2000 utáni, magyar papírral 250-ért nem nagy
ha ennyi a keret, abban az átírás, gyors javítások (olajak, akku, fékbetétek) ruhák még nincsenek benne, ugye?
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
etnies
senior tag
Minden öreg rajta, konkrétan bármi elromolhat benne. Nincs hozzá alkatrész, ha kéne, ördögi kör.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
dellfanboy
őstag
válasz takacsbotond #109483 üzenetére
ha visszagorgetsz par oldallal ezelottre volt vki aki hasonlo arsavban keresett paripatt. a bicikli lett javasolva neki...
xl200-as hasrautesre vmi 80-as evekbeli konstrukcio biztos megbizhato de also hangon 30 eves...
lassan 2020- 40 eves geppel dolgozni napi szinten haat...nem vagyok benne biztos, hogy 250-bol tudsz venni uzembiztos motorkerekpart...
napi hasznalatra..eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
etnies
senior tag
válasz takacsbotond #106742 üzenetére
Ha szivacs nyom, akkor jó eséllyel hozzátágul. Ha a bukó héja vagy a hungarocell nyom, akkor nem.
-
-Mosquito-
őstag
válasz takacsbotond #103838 üzenetére
Egy ~10-15eft-os kínai csodát ne akarj összehasonlítani egy kb 2x annyiba kerülő jobb hangminőségű füles cuccal. Viszont a drágább intercomnak jobb a hangminősége. Ezt meg tapasztalatból tudom.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
etnies
senior tag
válasz takacsbotond #103836 üzenetére
Szerintem szar zenére. Amit most vettem, az elvileg jó, de sokallom az árát. És ez még az alja, a komolyabb szettek 3-400 Fontba kerülnek. Nonszensz.
-
etnies
senior tag
válasz takacsbotond #103833 üzenetére
V1200 van, beszélgetésre alkalmas, kibír egy egész napot.
Töltője tönkre ment 4 év után, ezért most vettem egy sokkal drágábbat (a szett 50 font vs 200).
Majd megmondom, hogy megérte-e a különbséget. Most nincs időm kipróbálni, hajtás van."önmagam hite vagyok magamban"
-
odipapa
senior tag
válasz takacsbotond #103833 üzenetére
Szia, véleményt nem tudok, de pont ma botlottam bele ebbe a videóba.
-
Geresics
addikt
válasz takacsbotond #88502 üzenetére
Apriklia Pegaso
Kereted?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz takacsbotond #88500 üzenetére
CB500X; NC700X, BMW F650 GS (a régi egyhengeres, Rotax-blokkos, azokból van 35kW-os)
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Micsurin
nagyúr
válasz takacsbotond #87968 üzenetére
Bartomnak és ő barátjának (Őt szó szó, ismerem. De a kawás srác véleményére adok.) is jó tapasztalata. (ZX6R, Tuono 1000, egyiken szimpla olaj, szelepek stb. Másikon azt hiszem termosztát csere és hűtő javítás volt.)
Már ha a palotaiakról van szó. (310-es, sárga busz vonala, Lidl előtt picivel.)
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
3psilon
aktív tag
válasz takacsbotond #87950 üzenetére
Cribmoto. Nem "ganyolos Pista" szinten olcsok, inkabb piaci atlagar. Nagyon normalisak es cserebe szamonkerheto a munkajuk.
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Titanfall 2
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest