Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
Geresics
üzenetére
Én a motort is úgy vettem, hogy el sem mentem megnézni
Van itt németben egy cég, akik a szállítást és vásárlást is intézik. 300km-re volt a gép tőlem, nem sok kedvem volt utazni.
A benzinpumpa hibája miatt persze szervizbe került, és csak az elhozatalkor tudtam megtenni vele az első métereket. Egy szűk kanyargós kijárata volt a szerviznek a saját nagy belső parkolójáig, nekem is remegett a térdem, nehogy baj legyen
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Szóval eltévedtél.

(#76274) V.Stryker: ezzel én is így voltam tavaly nyáron, nekem sem volt még meg a forgalmi vizsgám, így a bolt motorszállító kisbuszával hozattam haza Pécsről. Sőt, az eredetvizsgától kezdve a teljes átíratásig mindent ők intéztek, mindösszesen 20 ezer forintért (névre szóló forgalmival adták át a gépet 3 nap múlva itthon).
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Egy motoros sosem fosik semmitől!

Én csak azért nem hoztam el, mert akkor még nem volt meg a jogsim és 100km-es úton nem akartam ennyit kockáztatni a forgalmi vizsga előtt. Persze, amikor már itthon volt, mindent kitaláltam,hogy egy kört menjek itt a környező utakon. Én vittem eredetiség vizsgára, mert "sajnos nem tudok senkit megkérni a környezetemben, hogy napközbe ilyen nagymotort elvigyen".
Mondjuk én nem szoktam fosni, egy valamitől féltem és félek a mai napig, hogy nehogy eltűnjön az alázat a motorozással kapcsolatban, mert akkor tuti jönnek a bajok. -
törölt tag
válasz
Geresics
üzenetére
Egyik cimborám is hazatolta a 250 -es ETZ -t (ez még a 80 -as években volt). Hegyen lakott, úgyhogy komoly teljesítmény volt. Nem félt, ment volna vele, csak szó szerint a malacperselyt törte össze a motorhoz. Elment a Kálvin téri áruházba, és fillérre kiperkálta a kiállított darabot. Nem tudom, miből gondolta, hogy teli tankkal áll az áruházban. A többi kitalálható.

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van itt németben egy cég, akik a szállítást és vásárlást is intézik. 300km-re volt a gép tőlem, nem sok kedvem volt utazni.

Mondjuk én nem szoktam fosni, egy valamitől féltem és félek a mai napig, hogy nehogy eltűnjön az alázat a motorozással kapcsolatban, mert akkor tuti jönnek a bajok.