Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stifi

senior tag

válasz TayRol #3939 üzenetére

a 250-es, V2-es Xelvisem is majdnem 40 LE volt..
    ennek a motornak állítólag a fogyasztása és a kényelme über brutál - sajnos ülni még nem ültem rajta, tesztet pedig még nem láttam így egyiket se tudom megerősíteni / cáfolni
    hidd el akinek ez a két dolog fontos, az le se szarja a kawát a 72 lóerejével (az er6-ról beszélsz egyébként? mert azt a hornethez hasonlítsd szerintem, még ha az sor4 akkor is az a párja - szerintem a kawának nincs ilyen formájú és célközönségű motorja, de cáfoljatok meg)

egyébként nekem simán nem tetszik, csúnya, gyenge, 1 tárcsafékkel nem vennék motort.. de nem egy embert ismerek aki már alig várja, hogy a nyergébe vágja magát! családosok, ingázók, öregebbek -> nem is velük fogok menni pályázni alkalmanként azt hiszem :D

az új fireblade is csak 180 LE, sokan néztek is nagy szemekkel, hogy ez mi, amikor már lassan mindenki átlépi a 200-at gond nélkül, ebben ráadásul kipörgésgátló sincs, abs sincs, egykerekező sincs... aztán kipróbálta a sajtó, néhány nevesebb tesztelő és összefosták magukat a gyönyörtől meg az irányíthatóságtól - valami ilyesmit tudok elképzelni ennél is.. minden gyár fejleszti a számokat, ami mögött semmi sincs, a honda pedig megteheti, hogy a nagy versenyben inkább olyan dolgokra koncentráljon, ami valóban fontos!

Új hozzászólás Aktív témák