Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujskodas
tag
Ma garanciaban csereltek az akkut. Eppencsak sikerult elmenni a boltig vele. Megnezte van- e toltes (eloszor nem igazan volt jo, de par pillanat mulva teljesen gyari lett) majd mondta, hogy szedjem ki, ad masikat. Felsavazta, vartunk, majd johettem haza. Viszont azt mondta, totsem fel itthon teljesen. Most toltom. (3/4 ig mutatta a tolto mikor raraktam)
-
ujskodas
tag
Nem tudom. Akkus boltban adták, mikor hívtam őket, hogy nagyon kellene, mert a másik kuka. Azt mondta a fickó, hogy akkor "megcsinálja". Állítólag fél órát kell, hogy álljon. Ez attól többet, legalább 1-et állt, mire belekerült a motorba. Gondozásmentes, "kinyitni tilos" felirattal a tetején. Pont ma 2 hetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest