Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
stereodead
üzenetére
Utólag tudom könnyű okoskodni de amit neked akkor tenni kellett volna, hogy ideiglenesen kivonatod a forgalomból. Nem írtad, hogy ilyet csináltál volna. Az, hogy nem írattad át, csak egy tétel, tudomáson szerint lejárt műszakis járműre is ugyanúgy kell kötelező biztosítást "fenntartani" ha nincs kivonva a forgalomból. Meg ugye akkor már a baleseti adó sem lett befizetve ami megint egy másik tétel a maga vonzataival. Viszont még nincs a neveden de az eladó már eladta papíron, hogy ilyenkor kinek a sara a biztosítás nem fizetés, azt nem tudom. De az eladó is figyelmetlen volt mert illett volna neki az adásvételivel bebattyogni az okmányirodába, hogy ő már bizony eladta, ezzel magát védve (úgy tudom nem kötelező az eladó részéről bejelenteni, csak ajánlott, pont ezért). Akkor meg kiderült volna a dolog, hogy valamit csinálni kéne.
Hogy ez mennyibe fog kerülni, fogalmam sincs de sajnos ennek jobban utána kellett volna járni anno, még a vétel előtt. Minél hamarabb járj ennek utána! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
stereodead
üzenetére
Úgy tudom, hogy 15 napod van átíratni....
Ha a régi tulajt meg bírod győzni, akkor írhattok új adásvételit, friss dátummal. Mondjuk csodálkoznék, ha bele menne... (nem tudhatja, mit "követtél el" az elmúlt egy évben, amiért ezek után neki kellene vállalnia a felelősséget)Más, és "kissé" OFF:
1.,Nem ismertek csótányt ábrázoló rajzfilm- vagy mesefilmfigurát?
2.,Tudtok olyan céget, ahol vitt rajz alapján egyedi tankpadot (tankmatricát) legyártanak?
....
3., Szerintem ki lehet találni ezekből, hogy mit is szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest