Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
bacus
üzenetére
Nem értem én sem, fehér a motor, a bukóm is az, és a motorom is minimum átlagos hangerejű, tehát aki akar az meghall-meglát.
Nem mondom, én se vagyok tökéletes, de minden egyes elengedés-lehúzódást megköszönök. Ha pedig valamit elb@sztam, akkor a következő lámpánál odagurulok az illetőhöz és megköszönöm, mert volt gyerekszobám
Két hely van, ahol a sorok-kocsik mellett kell elmennem, ez a rákoczi híd és a rakpart. Mindkét helyen szépen lehúzódik mindenki, itt maximum a tötymörgő és el nem engedő motorosok az akadály, meg az az autós a szembe sávba, aki áthúzza a kormányt direktbe az én sávomba, hogy rámijesszen.
Szóval általában ilyen sima utakon-utcákban történnek ilyenek, vagy soroksár fele a buszsávban. Nem véletlenül van soroksár környékén minden évben több motoros baleset is.Cleinor: Nekem ne mond az enduro mode-ot
Szintén soroksár fele a buszsávban, a biciklis minden egyes piros lámpán át megy, hogy kielőzze a buszt. Hisz, így ő tud menni a busz előtt 20-al, a busz pedig a másik két sávban lévő dugó miatt nem tudja kielőzni a biciklist. Na, amikor ide bevágnak az ideges autósok, hisz 20-al menni jobb mint állni egy helyben (leszarván a buszsávot), és szépen kialakítják a harmadik sávban is a dugót, akkor szoktam a járdán előre menni a lámpához. Évi 10k-t CSAK Budapesten megyek. A tél a legjobb ebből a szempontból, mert november és március között nincsenek motorosok, ilyenkor csak arra kell figyelni, hogy az autósok nem számítanak rám, de ezt is meg lehet tanulni, ilyenkor máshogy kell közlekedni. Ilyenkor zen és békesség van, meg hideg.
Tavasz az egyik legroszabb, mert ilyenkor rajzanak ki a rutintalanok és tömegével a robogósok akiknek se tükre se védőfelszerelése, ezek szintén veszélyeztetnek engem is hisz mind meg akarja mutatni hogy ő gyorsabb, és ha szabálytalanságot követ el akkor leveri az autós tükrét.
A harmadik legroszabb ez az időszak, amikor hirtelen bejön a meleg (vagy egy lehülés után nagyobb meleg jön). Nem jöttem még rá, hogy a front, vagy a front előtti napok okozzák-e ezt. Ettől még a nyári eső is jobb, amikor esernyő helyett mindenki kocsit húz, mert akkor a sok rutintalan autós csak fél és lassan megy, de az legalább kiszámítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szintén soroksár fele a buszsávban, a biciklis minden egyes piros lámpán át megy, hogy kielőzze a buszt. Hisz, így ő tud menni a busz előtt 20-al, a busz pedig a másik két sávban lévő dugó miatt nem tudja kielőzni a biciklist. Na, amikor ide bevágnak az ideges autósok, hisz 20-al menni jobb mint állni egy helyben (leszarván a buszsávot), és szépen kialakítják a harmadik sávban is a dugót, akkor szoktam a járdán előre menni a lámpához. Évi 10k-t CSAK Budapesten megyek. A tél a legjobb ebből a szempontból, mert november és március között nincsenek motorosok, ilyenkor csak arra kell figyelni, hogy az autósok nem számítanak rám, de ezt is meg lehet tanulni, ilyenkor máshogy kell közlekedni. Ilyenkor zen és békesség van, meg hideg.