Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
A Zéé #144759 üzenetére
2 hete voltam én is egy hasonló kanyaron. Szintén 3 nap, 2 éjszaka.
Karlovac-ig pálya, ott megnéztük a háborús múzeumot, amit 97-98 körül láttam utoljára, azóta nagyon sokat fejlesztettek rajta.
Nekem a 23-as út kicsit csalódás volt, többet vártam. Senj-től délre kocsival már sokat mentem a 8-ason, most motorral külön élvezetes volt. Félútig kellemetlen volt a szél miatt, de megérte lemenni Jasenice-ig. Ott a Winettoo kilátónál megnéztük a Zrmanje kanyont, csodálatos. Visszafelé Karlobagnál felmentünk a 25-ös útra, na az igazi ráadás volt, nem szabad kihagyni. Kubus-nál fordultunk, aztán vissza Senj-ig.
Másnap hazafelé Senj-től északra indultunk, felfelé a parton, majd az 501-es úton a hegyek felé vettük az irányt. Hűlt a levegő rendesen, de nagyon szép tájak következtek. Szlovéniában pedig a 31-es út, extra volt. Ljubjanánál ebéd, aztán szinte üres pályán hazáig. Bp-ig kb 100 km-el több ez így, mint a lefelé útvonal volt, szerintem igazán megérte. Szlovéneknél neten vettünk egy hetes matricát, kb 2500-3000 Ft, tehát nem sokkal több, mint a horvát pálya használata.
Most kezdtem el minitúrázgatni, a gyerekek mellett 1-2 max 3 napra tudok elszökni. Voltam ezelőtt egy osztrák kanyaron, azt megelőzően pedig egy Zakopane túrán. Meg kell állapítsam, hogy tényleg mindenhol jók az utak, az alsóbb rendűek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honda topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Witcher topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple Watch
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest