- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Tudom, hogy van Európában is kapható, sőt, azt is, hogy 2 hivatalos viszonteladó is van, igaz, csak egyiküknek van honlapja. Dolgozom a témán!
Amit linkeltél, az egyrészt nem az én motoromra való, másrészt ezek a tankok drágák. Létezik az enyémhez is, az 3 gallonos (11,36 liter). Évente 1x-2x megyünk el túrára, ahhoz kell legfeljebb az extra üzemanyag, a helyi, helyközi csapatáshoz elég a 7,5 liter. Amúgy is a +4 literért sokallom 100eFt-ot (fillérb@szó).
Ezekkel a Rotopax tankokkal is az a bajom, hogy elkérnek érte 32eFt-ot, ami szintén irreálisan sok szerintem, még akkor is, ha tudom, hogy esésnél ebből nem folyik a nyakamba a benzin - márpedig terepezni megyünk, ergo esélyes, hogy esni fogunk. Amúgy pont ezért nem jók a pet palackok, a mol kutas kannák, és társaik. Úgy kell rögzítenem a benzint, hogy az sem motorozás közben, sem esésnél ne okozhasson gondot!
Létezik a Givinek is ilyen palackja, de az csak 2 literes (5eFt), és nincs rögzítés kialakítva.
Eddig ez a legjobb, csak még fillérb@szok pár napig, mert árban van sokkal jobb, csak nem biztos, hogy ideérne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tippmix
- Alkoholista nevelde
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk dokkolókat
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest