Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geresics

addikt

válasz emre #106445 üzenetére

Tudom, hogy van Európában is kapható, sőt, azt is, hogy 2 hivatalos viszonteladó is van, igaz, csak egyiküknek van honlapja. Dolgozom a témán! :)
    Amit linkeltél, az egyrészt nem az én motoromra való, másrészt ezek a tankok drágák. Létezik az enyémhez is, az 3 gallonos (11,36 liter). Évente 1x-2x megyünk el túrára, ahhoz kell legfeljebb az extra üzemanyag, a helyi, helyközi csapatáshoz elég a 7,5 liter. Amúgy is a +4 literért sokallom 100eFt-ot (fillérb@szó).
    Ezekkel a Rotopax tankokkal is az a bajom, hogy elkérnek érte 32eFt-ot, ami szintén irreálisan sok szerintem, még akkor is, ha tudom, hogy esésnél ebből nem folyik a nyakamba a benzin - márpedig terepezni megyünk, ergo esélyes, hogy esni fogunk. Amúgy pont ezért nem jók a pet palackok, a mol kutas kannák, és társaik. Úgy kell rögzítenem a benzint, hogy az sem motorozás közben, sem esésnél ne okozhasson gondot!
    Létezik a Givinek is ilyen palackja, de az csak 2 literes (5eFt), és nincs rögzítés kialakítva.
    Eddig ez a legjobb, csak még fillérb@szok pár napig, mert árban van sokkal jobb, csak nem biztos, hogy ideérne...

*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák