Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz
runner 125 #103643 üzenetére
Ma adott ki eveRide egy videót a Husquarna FE350-ről. Ahogy elkezdtem nézni, rögtön az jutott eszembe, hogy ez a motor mennyivel jobb volna Neked, mint a DRZ. Aztán végignéztem, és...
Nem lövöm le a poént, nézd meg inkább magad! -
Geresics
addikt
válasz
Ismerős a téma, de én már feladtam, hogy használtan kapjak valamit értelmes áron. Ráadásul enduró lévén, sejthető, hogy hogyan használták. Pedig a DRZ nekem is nagy kedvenc volt! Anno linkeltem is eveRide DRZ-jének a sztorijának a lejátszási listáját!
Röviden a lényeg: eveRide-nak van egy DRZ-je, amit ellopnak, de kiderül, hogy nem ellopják, hanem MrDuhfactor (aki motorok felújításával foglalkozik) vitte el, hogy rendbe tegye! Így születik a legendás Black Widow! Ha veszel DRZ-t, akkor mindenképp javaslom megnézni a részeket, nagyon sokat lehet tanulni belőle, és tényleg profi kezek építik újjá a leharcolt vasat!Amúgy Amerikában még lehet kapni DR-Z400S-t $6,749 az alapára! Ötletem sincs mennyibe kerülne behozni egyet, és sosem néztem kint mennyibe kerül használtan...
Nagyon bíztam benne, hogy bejelentik az EICMA-n a KTM 390 Adventure-t (KTM 390 Duke alapokkal), de úgy fest megvárják, hogy mekkorát durran a 790 Adventure, és ez alapján döntenek majd, ami +1 év, azaz min. 2020.
Én most a KTM 790 Adventure árára várok, és még abban sem vagyok biztos, hogy számomra a KTM 790 Adventure vagy az Adventure R volna ideálisabb, hiába hasonlítom össze az ismert infókat az utolsó milliméterig. Ki kell próbálni, addig csak a fejtörés megy...u.i.: az a szerencsétlen futár 90ekm-t ment a DRZ-vel!
-
zgospel
őstag
válasz
A DRZsek között elég aktív a klubélet, nem csak eszmecsere terén, hanem gyakran mennek adhoc jelleggel erre-arra motorozni, összejövetelek, sokat bandáznak együtt kisebb csoportokban is.
Ducati klubról tudom még hogy hasonlóan aktívak, mindig szerveznek valamit.
Ezt amúgy nagyon hiányoltam a Yamahánál, azon kívül hogy van pár FB csoportjuk a szokásos gumi-olaj-aliexpress kérdéseken kívül nem sok történik. Hondánál van valami?Ennek mondjuk semmi köze az enduros témádhoz szóval off
-
vendingo
veterán
válasz
Én is DRZ S-t vennék. Mindig is tetszett, amíg 6-800 ezer között voltak a használtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest