Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
Mondjuk mielőtt nagyon belelovagolnád magad, igyekezz objektív lenni, ne csak a "hű baz+" érzés uraljon mikor odamész

-
TayRol
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
hajra!

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
Akkor hajrá,aztán ha meglesz videót kérünk róla!

-
Daywalker
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Mondtam én...

-
.mf
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
Szép motor, ha igaz; bár még ha a valós km ennek duplája-triplája is, akkor se rossz. Csak legyen komolyabb sérülésektől mentes, és jól karbantartva, rendes olajjal itatva, stb.
Azért egy ilyennel már óvatosan, 636 nem egy kezdőbarát motor, kicsit nyers és durva; viszont Daniel Alves is köszöni megvan, szintén 636 az első motorja. Neked is javaslom, ésszel: 6-7k alatt egy sportmotor nyugis túramotorként viselkedik, utána viszont nagyon megindul, tehát az első ezer km-en ne nagyon pörgesd még efölé. Ja meg vezess úgy, mintha mindenki rád vadászna, defenzíven, tudod, csak az az elsőbbség, amit megadnak. Stb.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
Ez gyönyörű, múltkor még néztem én is, csak sajna nekem kicsi.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
latod, en mondtam, hogy nezd meg a kawat.
kegyetlen jol nez ki! nem vagyok sportmotor-fan, de ez kene. tenyleg. ebben a szinben csodas.
-
Zewa
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Hali!
Egy ilyen motorontyűhoz mit szólnál?
Szomszédon a tag, erős 40-es de nagyon odafigyel(t) a motorjára és tényleg fincsia gép.
Km állás is valós.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
-
.mf
veterán
válasz
Silencer83
üzenetére
"csak hetkoznapi/utcai motorozas, absz. nem turaznek, palya meg vegkepp nem "
Akkor ne vegyél sportmotort. Tényleg. Pont az ellenkezőjére való: városba nagyon nem az igazi, túrán és pályán érzi magát elemében. S ilyen rövid távra alig hoz valamit a nagyobb teljesítmény, a városban szívás több időt elvisz. Egy supermotoval jobban járnál: könnyebben kezelhető, jobban manőverezik, keskenyebb, így könnyebben elfér és előre tudsz sorolni lámpánál, stb; s az városon kívül is nagyobb élmény, mint egy robogó, ami a másik alternatíva lenne.
ZX6R-em van, Bp-en lakok, s városban, hétköznap inkább BKV-vel járok (hacsaknem munka után még van időm kicsit csavarogni is, de akkor is alig várom, hogy végre nem a városi lámpa-lámpa tötyögésben, dugóban és rossz aszfalton, hanem végre gyorsforgalmi utakra meg városon kívülre mehetek). Városban szívás, mert érzem, hogy nem szereti az alacsony sebességet, az alacsony fordulatszámot; s szélessége miatt gyakran nem tudok előresorolni lámpánál, miközben sm, enduro vagy robogósok simán mennek előre. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
Csatlakozom én is Picco véleményéhez!
Ha 99%ban városban fogod használni és legtöbbet egyedül mennél akkor egy SMel sokkal jobban jársz.
A 600as Speed gépet nem fogod ott kihasználni, szeretik a fordulatot.Városi vezetésnél meg az kell hogy hirtelen ki tudjál vágni egy kocsi mögül akár gyök kettőről is.Ahhoz meg jobb egy SM az alacsony fordulaton leadott nagy nyomatéka végett.
Ha pedig 2személy meg esetleg csomagok is akkor egy nagy cm3 robogó lenne az ideális erre a célra. -
Picco
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Varosi motorozasra en abszolut egy Supermoto-t ajanlanek. Nemhinnem h szukseged lesz a 600-as teljesitmenyere, foleg h azt foleg nagyobb fordulaton erzed majd, de addig nem porgetheted hivatalosan mert mar regen gyorshajtas

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
Akkor ha jól értem inkább város és környéke motorozásra szeretnéd főként?
Milyen helyen laktok,sok jó egyenes van ahol ki is tudod használni a motorban rejlő erőt,vagy kanyarokkal tűzdelt inkább?
Ezekkel a motorokkal mindkét helyen jól jársz.Könnyűek,súlypontjuk alacsonyan van ezáltal jól dönthetőek.Örömmotorozást fognak nyújtani abban biztos lehetsz. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
Hétköznapi motorozásra esetleg pályázásra vagy hosszabb túrázásokra is szeretnéd használni?
Mert az sem mindegy mi a célod,ezt is figyelembe kell venned mielőtt motort választasz magadnak. -
Daywalker
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Nekem nem anti-hoppingos 900-asom van, ez az első motorom és csak egyszer sikerült kuplungolásból eredően véletlenül megcsúsztatni a seggét, de inkább megtanultam gázfröccsel és óvatosabb kuplungolással visszaváltani. Nem feltétlenül csak az anti-hopping miatt írtam a kawát, hanem mert a 2005-ös évjáratú 636-os tényleg király gép, radiális fékekkel és nem utolsó sorban durván is néz ki. Viszont ami már ezen a gépen is idegesítő, hogy a magasabbak (ami japánoknál max. 180 cm) ezen is úgy ülnek, mintha előre akarna bukni, ezért kuporogni kell rajta (Integra tudja miről beszélek, mert az RR is ilyen szerint). Bezzeg a régi gépek, az enyém olyan mint egy franciaágy, akár rá is fekhetek a tankra a 185 centimmel, akkor se fejelem le a plexit

A lényeg, hogy próbáld ki, mielőtt megveszed, mert a sport gépek nagyon jók, de általában kényelmetlenek, ezért nem mindegy, melyik típust választod, mert bizony van különbség még így is. Ja és azt is el kell döntened, hogy mennyi lóvéd van, ha alkatrész kell. Ha olcsón akarod megúszni, akkor a gixxer a jó döntés, ha meg pénz nem számít, akkor Yamaha.
(ja és vásárlás előtt olvasd el a topikon belül a legelső hozzászólást, mert nagyon hasznos írás, nekem segített a vásárlás előtt).runner 125: Nyilván mindenki azt ajánlja, amije van vagy amit szeret, de én nem ezért ajánlottam konkrétan, hanem mert tényleg jókat mondtak róla, illetve csak azt akarom, hogy próbálja ki, mert a képek alapján nem lehet ítélkezni. Ugyanígy a GSX-R-t is próbálja ki, szerintem...szerintem nem rosszak a Suzukik, sőt!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
Hehe, tök jó, h mindenki azt ajánlja ami saját maga használ.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
RR-nél még egy pont részemről.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Silencer83
üzenetére
meg egy szavazat, hogy legalabb probald ki a kawat.

-
Djuree
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
r6

-
Daywalker
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Pedig a 2005-ös zx6r kawa nagyon zsír gép és nem 600, hanem 636 köbcenti, emiatt erősebb picit. Azt hiszem azon már anti-hopping kuplung és egy csomó újdonság van, plusz akkoriban el voltak tőle ájulva. Szerintem nézd meg, próbáld ki valójában és ne a képek/adatok alapján ítélj.
-
Integra
titán
válasz
Silencer83
üzenetére
az rr sokkal kényelmetlenebb lesz mint az r6
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
VTR kényelmesebb az R6nál? ha a váltója cuppanós, és nem olyan trágya, mint a 02-es R6 nak, akkor ebből a szempontból kényelmesebb. Én nyűttem két szezont azt az évjáratú R6-ot, kérdezz, mindent tudok róla.
-
válasz
Silencer83
üzenetére
VTR-t arra mondtam, hogy kerékbe tör, meghajlít, rokkantá tesz, az utas meg egy fapadon ül

2004-ben már volt RR. De akkor már inkább egy 2005-ös RR. Az az igazi. Look like RCV, usd villa, áthangolt blokk. Az az igazán szép-jó 600RR... előtte-utána meg... hagyjuk
1000RRből is az első volt az igazán szép. Szerintem... (repsol vagy HRC)
Bár, ez után Persut majd ki kell engesztelnem egy bambival, de szerintem RCV design akkoriban ütött minden versenytársat. Szerintem ez mostanság fokozottan igaz. -
Integra
titán
válasz
Silencer83
üzenetére
r6
egy fazer áll a garázsban itt is
de fateré, nekem csak szárnyas jöhet szóba, neki is az lesz a következő
-
Integra
titán
válasz
Silencer83
üzenetére
huha, 17es felnik? +20le...

-
Integra
titán
válasz
Silencer83
üzenetére
volt már 2004-ben rr? vagy akkor még csak f4 volt?
felhasználó barát szempontból, kezességből, futóműből a cbr f4 a tuti és az rr, erre mérget vehetsz, de ha a külső nem jön be akkor r6 még mindig. -
válasz
Silencer83
üzenetére
Ha párodat is akarod vinni, akkor ennyi erővel már VTR-t is vehetnél

Szal, ha őt is szeretnéd vinni, akkor inkább valami túrásabb gépet vegyél. Ha nem akar menni, akkor nem szóltam (inkább az R6
) -
Integra
titán
válasz
Silencer83
üzenetére
hát a kettőből az r6 szvsz
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- VGA kibeszélő offtopik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)