Keresés

Aktív témák

• shiNIN

tag

válasz Integra #42823 üzenetére

De csak mert kötődsz egy hosszú távú társhoz, ha az csak egy motor is, nem feltétlenül veszted el a megújulási vágyat... Azonkívül ez kicsit szerepjáték, játékos megszemélyesítés nekem :D Bár Cili tényleg nagyon aranyos :D S Teresának is remek karaktere van. De nekünk még ezen felül is, valahogy sokkal poénosabb társnak érezni őket, no meg azok is. Gazdagabb az életünk így, valamint mi ilyenek vagyunk, teljesen ostobaság lenne erőszakot tenni a személyiségünkön :D Akárcsak zsoltee10-nek/nak (hát tudom én, hogy ejti? lehet, hogy egy-nullának :D), nekünk sem lenne értelme eladni őket s különben is meg vagyunk velük elégedve. Szinte 100%, hogy megmaradnak, persze egy ponton veszünk más motort, na és?
    Én igazából kezdettől fogva sejtem, hogy nem egy Kissason akarom tölteni motoros életem benzines részét, de azért pár évig elleszek vele mint egyetlen motorral (meg egy dirt bike-kal :D de az más). Később sem vonatom ki, minek. Benzin még lesz :D

.mf jókat írt, nem jó, ha az embert rossz értelemben kapja el a gépszíj s elfelejti, miért is csinálja az egészet...

Érzelmi kötődés... az jó, csak nem árt, ha megbízható és velünk kompatibilis a célpont. Mi több időt fogunk tölteni a motorjainkkal, mint mások egy átlagos kapcsolatban, nem tudom, miért ne lehetne szeretni egy kicsit őket. Megérdemlik és nem hagynak minket cserben nagyon nyomós ok nélkül, de eddig még azzal sem.
    Emberekhez kötődni, az sokkal veszélyesebb. Mégis elég népszerű.

Aktív témák

Hirdetés