- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz
Integra #42823 üzenetére
De csak mert kötődsz egy hosszú távú társhoz, ha az csak egy motor is, nem feltétlenül veszted el a megújulási vágyat... Azonkívül ez kicsit szerepjáték, játékos megszemélyesítés nekem
Bár Cili tényleg nagyon aranyos
S Teresának is remek karaktere van. De nekünk még ezen felül is, valahogy sokkal poénosabb társnak érezni őket, no meg azok is. Gazdagabb az életünk így, valamint mi ilyenek vagyunk, teljesen ostobaság lenne erőszakot tenni a személyiségünkön
Akárcsak zsoltee10-nek/nak (hát tudom én, hogy ejti? lehet, hogy egy-nullának
), nekünk sem lenne értelme eladni őket s különben is meg vagyunk velük elégedve. Szinte 100%, hogy megmaradnak, persze egy ponton veszünk más motort, na és?
Én igazából kezdettől fogva sejtem, hogy nem egy Kissason akarom tölteni motoros életem benzines részét, de azért pár évig elleszek vele mint egyetlen motorral (meg egy dirt bike-kalde az más). Később sem vonatom ki, minek. Benzin még lesz
.mf jókat írt, nem jó, ha az embert rossz értelemben kapja el a gépszíj s elfelejti, miért is csinálja az egészet...
Érzelmi kötődés... az jó, csak nem árt, ha megbízható és velünk kompatibilis a célpont. Mi több időt fogunk tölteni a motorjainkkal, mint mások egy átlagos kapcsolatban, nem tudom, miért ne lehetne szeretni egy kicsit őket. Megérdemlik és nem hagynak minket cserben nagyon nyomós ok nélkül, de eddig még azzal sem.
Emberekhez kötődni, az sokkal veszélyesebb. Mégis elég népszerű.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest