- Fórumok
- Egyéb
- Motoros topic - Achívum IV
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
Győr hol?
-
[lAyCsI]
addikt
dzsíz

elég madmax-es lett
-
bajnokpityu
félisten
mi ishoztunk be motort,tudom,h miket árulnak kint.nem feltétlen szarrátört mind.
de az,h vagy keményen idomsérült volt vagy nem 25e km,az biztosra vehető ilyen ár mellett.
mi csúszott motorokat hoztunk be(de vázikus,futóműbaja egynek sem volt).1-2 törött idom elég volt kint,hogy lecserélje a tulaj.hibátlanok olcsón meg csak komolyabb futással jöttek haza.másik meg nyugaton nincs meg a hondaszorzó,mint itthon.
-
.mf
veterán
Éppen ezért csodálkozom, mert az idomon még a nagyobb képeken sem látok sérülést, a váltódeklin sem, de még a leömlők sem rozsdásak. Éppen ezért gyanús. Vagy nagyon alapos munkát végeztek, vagy máshol van a kutya elásva. A lopottat talán nem merik megkockáztatni...
"Másiknál azt a garantált 25.000km-t azért kétségbe vonnám.
"Magyarországon ez alap
sajnos 
-
.mf
veterán
Aztaq....
Ford Fairlane (ill. Balázs Fecó) szavaival élve "eszem-faszom megáll"
Kurvadurva. Betyárpusztulatos. Kész, kéremkapcsojjaki

-
TayRol
nagyúr
atya eeg

Gaboman: hat keressen csak, annyiert olyant nemtudom, talal-e...
-
Integra
titán
nem semmi, ügyes srác

-
DigitXT
félisten
A courageous man stops two thieves on a motorbike by throwing his bike against their vehicle. The two criminals have robbed a woman's purse moments earlier on the street.
-
Nippon
őstag
Igazad van, én vagyok hülye....

-
Nippon
őstag
Na látod ez az amiben tévedsz és pont ezt írtam....

-
Nippon
őstag
Nem forgattam ki a soraidat! Ha a biztonság az elsődleges, akkor eleve kiesik a felnyitható sisak. Azt kellene végre megérteni, hogy mindegy hogy Schubert és hiába kerül sokba, attól még nem lesz merev, mert több darabból van. Nem csak az a két verzió van, hogy elesel, aztán felkelsz, leporolod magad és mész tovább, vagy elesel és meghalsz. Viszont a kettő közötti átmenetet zárt sisakban nagyobb eséllyel vészeled át.
-
Nippon
őstag
Elég meggyőző érvek... A biztonság nem érdekes?
-
[lAyCsI]
addikt
a bal oldala nekem sem annyira

-
Nippon
őstag
Én csak az indexeket rúgnám le róla, szánalmas, hogy nem bírták integrálni az idomba, vagy a tükrökbe...

-
Integra
titán
igazi bmw-sen nyomorék, quasimodo.
de ez náluk tradició. a motor meg zsír. -
Nippon
őstag
Nagy a csend, lehet ,hogy elmentek a kövekért.....

-
TayRol
nagyúr
650-es banditon hasznalnam, de a mai kirandulas utan nem vagyom a hidegben valo motorozasra.

-
Integra
titán
postás tz-ken látni azt, de nem tudom, hogy mennyire akarna úgy felöltözni, meg hogy a gs-en hogy mutatna az a zacsikesztyű

-
Integra
titán
a baj az, hogy az igazi mod cuccok, kiegészítők csak japánban vannak hozzá

-
TayRol
nagyúr
titkon vartam valami extra ujitast.
-
TayRol
nagyúr
csak egy iciri-picirit megeroltethettek volna magukat.

-
TayRol
nagyúr
en nem is mondtam, hogy nem jo, es sajat szememmel latom, hogy sokszor jobb az oriasi dugoban a robesz, mint a nagyobb motor, csak valahogy nem szeretnek robira ulni. de lehet eljo az az ido is, amikor lesz egy palyagep es egy 250-400 ccm robogom.

-
Integra
titán
NA VÉGRE!!!!!!
hogy ezt is megértük, hihetetlen... -
Topiccsendőr
addikt
Ez a motor nekem is nagyon tetszik, majd ha öreg túrás leszek, egy ilyennel fogok huligánkodni. Telelever-paralever, olyan nagy melléfogás nem lehet. Persze meg kell nézni alaposan. Fogyasztása meg kit érdekel? Jól néz ki baromira

-
DigitXT
félisten
Sőt, nekem sikerült ma 6 liter fölött tankolni a 6L-es
tankba a robin, úgy, hogy nem tolni kellett a kútra... -
ALI_G
veterán
Szerintem parasztvakítás. Nagyobb oktánszám pedig csak pörgős 2 üteműekbe éri meg. Japán motoroknak meg "felesleges", már csak olyan szempontból is, hogy a saját gyári (2006) papírján is az szerepel, hogy minimum 91-ös oktánszámú benzin kell bele. Ergo ha ezzel elmegy, akkor minek bele 98 meg ilyenek? 95-ös is jobb...
vegyél bele kerozint
ott nem lesz kompresszió tűrés gondod 
-
törölt tag
a magyar benzin altalanos minosege nem jo, ezert minden oktanszam-noveles es (ertelmes) adalekolas arra jo h valamennyit kozelitsen a normalis uzemanyaghoz.
kb egy honappal ezelott tankoltam eloszor carrera95-ot a hagyomanyos omv95 utan es igencsak van kulonbseg. a fogyasztas leesett 6.7-6.9-rol szinte stabil 6l-re 100ankent. azota ezt tankolom. nem, nem a nagypapizas miatt, voltunk kanyarogni soxor es csapattunk lenduleteseket, a felhasznalas modja nem valtozott. -
runner 125
nagyúr
Adalék kapcsán kimaradt a link, konkrétan erre gondolok; Spuri
-
Prof01
veterán
Ez jó!

-
Daniel Alves
őstag
hát igen! Én meg kapom a fejemre hogy most veszek motort!
Mondjuk nekem az is lényeg volt hogy a cég fizeti a benzin pénzt ami nem sok de kb 21-25k netto havonta plus! -
Daniel Alves
őstag
Miert kell eladni?

-
Prof01
veterán
25kw alatti forgalmija van a gépednek?
-
runner 125
nagyúr
Bocs, most találtam..
Itt van jó árban hátsó is, a kettő együtt 43k volna.
..és gyári Bridgestone TH01, én meg voltam elégedve velük.Ha más nem tud olcsóbb boltot akkor itt megveszem.

-
JJános
addikt
Hát velem még ilyen nem történt.
Eddíg, ha elkaptak, akkor mindíg elkértek tőlem egy kis zsét, mármint kp. Hibát persze könnyű találni. Most a "nincsen sapkája" című eset forgott fenn. Máskor az a gond hogy van sapkám.
-
Picco
addikt
kozepmezony is

szvsz az ls2 cartoon jobb amugy, talan tesztmotoron vagy motorrevuben olvastam rola cikket.
-
Nippon
őstag
HJC CS-R1, a Samurai verzió elég faja. Az egyik barátomnak van egy olyan "csajsisaknak" 30 körüli áron kapható és élőben jobban néz ki, mint képen.
-
Integra
titán
hjc?
-
Picco
addikt
ls2 cartoon(1 vagy 2 nemtom) allitolag nagyon jo es jo arban is van

-
ALI_G
veterán
superzone-ban van most frankó leárazás. motorshow1.hu-n kell regisztrálni és asszem már csak a héten van akció.
-
Tüzi
veterán
Nem nagyon van még ilyen egyenletes teljesítménygörbéjű motor mint a v4. De azért olyan 6ezertől jön egy kis plusz erő, de mondhatni, hogy 3ezertől 11ezerig ugyanúgy húz (tol).
-
cochy
tag
Nekem a VTR-1000-es kb 7L-t eszik. ez átlagos használat mellett értendő, 7-8K ig pörgetem max.
-
jasszer
őstag
Öö... ez nekem új. Ha jobban tol alul akkor miért enne többet ha nem pörgeted?
-
Gaboman
nagyúr
A motor karakterikája jobb az SV-nek a V2 végett.
Már alul is jól tol,nyomatékos lentről is egészen a leszabályzásig,mellette sokkal jobb súlyelosztású mint a Fazer.
Sőt nem csak a súlyelosztás hanem a tömege is jóval kevesebb. -
TayRol
nagyúr
reszben. illetven nekem nem tettszik az uj fazer.
(pontosabban olyan semmilyen, az sv legalabb v2) 
de barmit veszel, leld oromod benne!
-
TayRol
nagyúr
inkabb egy uj sv mint egy uj fazer.
de ez szigoruan maganvelemeny. persze akinek a sor4-jobban fekszik, annak nem kerdes, hogy melyiket.
mod: nekem is sor4-em van.

-
Integra
titán
fazer-ből csakis régit!!
-
bajnokpityu
félisten
haveroméval mentem kicsit a fejidomossal.futóműve,fékje kicsit jobb,kényelmesebb is.de magas a súlypontja,olcsónak hat,vagyon rá egy dob.és az utast fűti a kipuff.
-
bajnokpityu
félisten
2001esnek volt egyedül tipushibája,visszahivás során vezmű és lánccsere volt.
ennyi.2002től nem tudok tipushibáról.állítólag volt még feszszabi is némelyiken rossz,de enyémben konkrétan már nem a rosszabbik fajta japán van,hanem egy nagy agyonbordázott példány.hogy gyári-e,csak valószinűsítem.ennyit tudok még,hogy 2003tól volt bennük lambda szonda,innentől kis fordulaton(8e alatt) jelentősen gyengültek,és 1-1.5 literrel kevesebbet ettek.
-
ALI_G
veterán
A hondának is 12000-es a szerviz könyv szerinti olajcsere periódus, csak a kereskedések 6000-enként cseréltetik, így még ha nyelezik is, időben le van cserélve az olaj. Nekem újszerűen szokott kifolyni cserénél, szép gyári színű olaj, közelről nézve is elég tiszta volt, szóval kibírná a 12000-ezret minden valószínűséggel (ahogy egy olaj tesztben is olvastam), csak próbálják bolond biztosra csinálni itthon, amire azért szükség is van.
-
bajnokpityu
félisten
évi 4ezer sztem a minimum amit normális ember motorozik.(tehát én pl most nem vok normális)többi számolást rád bizom

futásteljesitménye ezeknek mindenhonnan azt hallom,hogy szinte korlátlan.nyilván,szándékosan hama ki lehet nyirni,pláne ha a gyári 12ezresnek megadott intervallumban cserélnek olajat,közben folyton 10fölött pörög.
2 olyan motort mesélt szerviz,ahol a 96ezres szerviznél még gyári intervallumban volt a szelephézag.és ezeket szalonok szerint hajtották.namost,szerintem ha ez egyáltalán nem állítódik el,azt azt jelenti,hogy a vezérlése igen jó konstrukció.és általában a sor4 blokkok elsőre itt kopnak.az,hogy nem állitható a 2004 utáni,azt úgy értem,hogy elől egyáltalán nem állítható,hátul meg gondolom az előfeszités állitható.tehát a 2 személyhez valamennyire át lehet állitani.mindenesetre szerintem nem szerencsés adott motornak csak a fele felfüggesztését állitani.tök hülyén tud viselkedni kanyarban úthibán az ilyen.
sztem legyen még kérdésed
én legalábbis biztos uccsó csavarig kérdezgetnék.
amugy kipróbáltad már? -
ALI_G
veterán
100.000 km-t egy karbantartott kihegyezett mocinak legrosszabb esetben is vinnie kell. Korabban zsolteenak volt egy kis okfejtese, szeri ntem jol tippelgetett. A hangsuly a karbantartott gepen van, amit ugye nehez megallapitani vetel elott.
-
bajnokpityu
félisten
van ilyenem.mármint amit 2001től gyártottak, F4iként is nevezik.
jó tanács? csak és kizárólag szervizkönyveset vegyél. hondáét nem lehet hamisitani,és aránylag olcsó a gyári szerviz,tehát akinek tiszta a motorja,annak megéri gariidőn túl is pecsételtetni.mégis a piacon fellelhetőek 90%ának nincs szervizkönyve(elhagyták,majd a fizetés napján megmutatom,stb.),ellenben irreálisan alacsony a km szám.önámitás az irreálisan alacsony km számút keresni, emberi használattal igen hosszú az élettartama.
2004 utániaknak nem állitható a rugóstagja.ezzel egyidőben 300al csökkentették az ujkori árát.a gyári beállitása az enyémnek amugy jól eltalált,szal ha 70kiló vagy,és a környéken elég jók az utak,akkor amúgy nem kéne állitgatni.de ha valaha keményebben akarod tolni,vagy 2 személlyel,esetleg rosszak az utak a környéken,akkor megfizetethetetlen az állitható.
ezek általános tanácsok a tipussal kapcoslatban.amugy jó gépek,2004ig biztosan made in japan mind,utána nemtom.
szerintem inkább kérdezz
-
Boci_83
őstag
Jó választás.
-
Kasza08
őstag
Nagyon szívesen elmennék, de sajnos nem mehetek

A végrendeletemben nekem is benne lesz, hogy motorosok kísérjek utoljára
Meg van a KRESZ vizsgám

-
Topiccsendőr
addikt
LOL
-
.mf
veterán
Április elseje már elmúlt, nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ekkora rakás baromságot és ferdítést...
Hát persze, hogy a motorosoknál magasabb a halandóság/balesetek arány, mint autósoknál. Autósnál ott van a kocsi körülötte, légzsák, gyűrődési zóna, stb. Ha két kocsi ütközik, akkor sokkal ritkább a haláleset, mintha kocsi és motor ütközik. Az meg, hogy ki volt vétkes, teljesen mást tészta. A motoros, ha nagyot hibázik, a saját életével fizet. Az autós, terepjárós meg? Talán máséval...De ilyen alapon a bicikliket is be lehetne tiltani, ugyanis sok út szélén dülöngélve biciklit toló részeget ütnek el; de szabályosan közlekedő, józan biciklist is sokat ütnek el. Sőt, gyalogost is sokat ütnek el... Ááá, nem az autósok közül kéne olyanokat jobban szűrni és büntetni, mint szabálytalankodók, részegen vezetők, cserbenhagyásos gázolók, stb...

-
taifun
csendes tag
Szerintem ez egy nagy blöff, bár tény és való, hogy vmit kellene kezdeni a sok kis köcsöggel...
-
jasszer
őstag
Jó elgondolás. Felfutna a használtpiac amin nem keres az állam és külföldről hoznának majd be fű alatt komolyabb gépeket amiket rendszám nélkül használnának.

-
zsoltee10
addikt
röhej, mégis hogy képzelik? bezárna a BMW, KTM, Ducati, stb? Ugyan már, ezt valami firkász találta ki, nevetséges. Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy olyan emberek vesznek hitelre 1000-es motort, aki életében előtte csak Mz-n ült. Van ilyen ismerősöm..
A piac szelektálja őket, mert nem tud majd a sok nagyokos nulla kezdővel 1000-es motort venni, hanem össze spórolja a kisebbre, és megbecsüli.
-
Integra
titán
azt gondolom, hogy vannak fasz politikusok.
nem tudom mit akadnak ki, ha egyre több motor fogy, azzal arányosan nő a halálos balesetek száma is. kurva nagy ész kell ám ehhez, persze a fasz politikus, amelyik már segget növesztett a zsebbe kapott pénzből a méregdrága armani nadrágjába, az most úgy gondolja, hogy ért hozzá. meg persze egy kis pr-t is próbál kovácsolni magának. 50%.. csak tudnám hogy mennyire kell ostobának dilettánsnak leni ahhoz, hogy csak igy felböfögjenek számokat..
hát ennyi. -
NINJA_V
tag
emlékszem amikor kikerülten műhelybe, előszeretettel adták ki tanulószopató feladatnak, gsxrhez, transalphoz, xt-hez blokktömítés vágás, nesze neked!!
most már nem okozna gondot. -
ALI_G
veterán
Ezt én már láttam valami újságban vagy valahol. Egyéb?

-
NINJA_V
tag
Honnan rendeled??? Ck? ..mi is hozunk pár dna szűrőt de nem vette meg semmi mert olyan rohadt drágák voltak...amúgy nem rossz ua mint a K&N , lehet hozzá kapni ugyanolyan tisztító szettet.
-
bajnokpityu
félisten
KnN légszűrőből ők még nagy cég.nekem ez van a CBRben,korrekt,működik.XI. kerületben van az egyik fő importőr.ára hasonló,minősége is.
-
bajnokpityu
félisten
nem ismerem őket.sőt autós témában alapben nem ismerek szinte senkit BP környékén,kivéve a szomszéd fényezőt,meg autószerelőket,meg hűvösvölgyben egy villamosságis szervizt.ők egyáltalán nem lehúzósak,és mindig aludozhattam az alacsony árból is

-
bajnokpityu
félisten
hát én csak józanul gondolkodtam.sztem menj el egy villamosságoshoz.amugy szerintem nem buszos a nexusod.motoron talán a BMW használja egyedül.
-
bajnokpityu
félisten
a 35Wos is nagyon jó,plusz elvakitod a rosszul beállitott jószág esetén(motoron,robogón biztosan billeg és vakit)ha ezt 55Wból csinálod,akkor kegyetlenül kiszursz másokkal.és nem lesz már tőle neked jobb.
-
NFree
addikt
Elrettentő példát én is tudnék egy csomót, sajnos, de nem szeretem mert bizony valaki, ilyenkor már nem biztos , hogy köztünk van.
Ez sajna a közlekedéssel jár, teljesen mind1 szerintem ki volt a hibás, mi miatt, inkább az a borzasztó, hogy nap mint nap megtörténik.
Mert nem vagyunk elég figyelmesek , de senki nem lehet tökéletes
-
Tüzi
veterán
Mókás, hogy sehol egy vércsepp, sehol semmi nem utal arra, hogy ebben emberek voltak

Nem tudom észrevetted-e, hogy az autó jobb oldalába csapódott a motor, azaz akár még az a lehetetlen helyzet is előállhat, amit még csak gondolni is abszurdum, hogy az autós nem adta meg a jobbkéz-szabályt
Jujj, égessetek el, eretnek vagyok
(persze ez csakis és kizrólag a fantázia szüleménye, szerzője felelősséget nem vállal) -
[lAyCsI]
addikt
már régi...
mindenestre csúnya az biztos
-
Jodanovich
senior tag
azt a qrva...

-
NFree
addikt
Nem sajnos, nem ismerem , meg ott csak szinte ez volt ami számomra türehtő= ár/minőség

-
Topiccsendőr
addikt
szerintem az online boltok elég drágák, akciókat lehet kifogni...
-
Tüzi
veterán
Mennyié' mennek nálad a CF-ek?
-
törölt tag
aha. es ha kanyarvadaszni volt a motoros, akkor dobogokorol szentendreig elpattog, legfeljebb nem vegig az uton

legzsakos ruha mar van. van sima nyakvedo is. es van motor (talan a goldwing) amire terveztek es csinaltak legparnat.
stargazer: nehez megoldani h tutira mikor nyisson. ha csak dolest nezel, palyazasnal egyszercsak kicsapodik az az ize, ugy elszallsz, mint gyozelmi laszlo. ha meg utesre nezed, akkor mar keso. ha meg kerulgeted a kocsikat es egyik araszolas kozben lekoccol, nalad meg hirtelen kicsapodik a buntetogorgo es gyonyoru lukat utsz a gaz galad kocsi kasztnijaba.
szoval nem konnyu...
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

Mondjuk nekem az is lényeg volt hogy a cég fizeti a benzin pénzt ami nem sok de kb 21-25k netto havonta plus!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)