Hirdetés
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Daywalker #43643 üzenetére
Maradjunk annyiban, h manapság már az a gáz, ha valami nem kínai.
Fősuli mellett elkezdtem melózni egy elektrotechnikai cégnél, tegnap gyárrészen mászkáltam, amikor az egyik polc feliratán a doboz alatt ez állt; "BMW China modul"
Szaki felvilágosított, h BMW több belső vezérlő panelja kint készül.Egyébként megnéztem. Mivel, én sem ismerem a gyártót, így biztos konklúziót nehéz levonni, esetleg típusspec. fórumban nem kérdezed meg? Sportmotoron tuti van topikja. Biztosan más is járt már ebben a cipőben.
A véleményem viszont az, h 160 fontért simán jó vétel. ..én ezt venném. S, ráadásul még optikailag is előnyösebb.
Ok értem én, de hidd el nem nagy ördöngőség, ha vajnyi affinitásod van a gépekhez, lazán menni fog.
Egyébként félre ne érts, semmi problémám a szevizekkel, viszont amire nem muszáj, arra én nem költök."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest