Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kohi
tag
nah mentem boltnézőbe

-
kohi
tag
HI tud valaki valamit javasolni az alábbiban :

az van, hogy lemerült a telóm az este és nincs nálam a töltő
általában USB-vel töltöm de mivel nincs bekapcsolva ezért nem tölti a gép. mit lehet tenni?
nekem 2 ötletem van,
-elmegyek valami telefonárus boltba ahol megkérem, hogy egy kicsit tölthessem
-bemegyek t-mobileba és megkérem töltsenek
Vagy esetleg ha valaki Debreceni és tudna segíteni egy kis töltéssel akkor megköszönném
Nah ez van...
help me plz !
(egyéb: nem tudom módosítani a csengőhangok beállításait miután lecseréltem a skint és leszedtem pár hangot) -
kohi
tag
motorola.lap.hu (modding) van zene, játék, téma, egyéb

-
kohi
tag

-
kohi
tag
na most szarok be..... a beállításoknál kell átállítani és ott látja az összes skint.... bocs srácok de ezt nem tudtam
én agyorsmenüben nézegettem....LOL 
-
kohi
tag
az egészbe az a poén, hogy a gyári 3 skin is ugyanaz a hátteret meg a kímélőt kivéve..szóval mindig ugyanaz a skin.. ez hogy lehet ???
-
kohi
tag
tényleg azt csináltam amit mondtál de nem látja a teló a skinek között, hiába van a p2k commander szerint is minden a helyén..
-
kohi
tag
nem értem mindent úgy csináltam ahogy írtad. systembe letöröl a 2 file felrak a tiéd, skin install, ujraindít, témák, ...gondolkozik aztán nincs csak a 3 alap.....
-
kohi
tag
megcsináltam de a témák közt még most sincs

-
kohi
tag
na végre siker
és akkor most miket is másoljak át atelóra tiédből ? -
kohi
tag
lehet az a baj nekem P2kCommander-V3.2.9 van ?
-
kohi
tag
a Problémám az az, hogy 1 . nincs a telómon , legalábbis nem látok semmi mappát csak soundot talán , mintha hiányoisan olvasná be a telóról a cuccot, és nem is engedi létrehozni a mappát meg semmit sem..... T-mobile a telóm , mi van ilyenkor ? ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

általában USB-vel töltöm de mivel nincs bekapcsolva ezért nem tölti a gép. mit lehet tenni?