Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
kohi
tag
nah mentem boltnézőbe
-
kohi
tag
HI tud valaki valamit javasolni az alábbiban :
az van, hogy lemerült a telóm az este és nincs nálam a töltőáltalában USB-vel töltöm de mivel nincs bekapcsolva ezért nem tölti a gép. mit lehet tenni?
nekem 2 ötletem van,
-elmegyek valami telefonárus boltba ahol megkérem, hogy egy kicsit tölthessem
-bemegyek t-mobileba és megkérem töltsenek
Vagy esetleg ha valaki Debreceni és tudna segíteni egy kis töltéssel akkor megköszönném
Nah ez van...help me plz !
(egyéb: nem tudom módosítani a csengőhangok beállításait miután lecseréltem a skint és leszedtem pár hangot) -
kohi
tag
motorola.lap.hu (modding) van zene, játék, téma, egyéb
-
kohi
tag
-
kohi
tag
na most szarok be..... a beállításoknál kell átállítani és ott látja az összes skint.... bocs srácok de ezt nem tudtam
én agyorsmenüben nézegettem....LOL
-
kohi
tag
az egészbe az a poén, hogy a gyári 3 skin is ugyanaz a hátteret meg a kímélőt kivéve..szóval mindig ugyanaz a skin.. ez hogy lehet ???
-
kohi
tag
tényleg azt csináltam amit mondtál de nem látja a teló a skinek között, hiába van a p2k commander szerint is minden a helyén..
-
kohi
tag
nem értem mindent úgy csináltam ahogy írtad. systembe letöröl a 2 file felrak a tiéd, skin install, ujraindít, témák, ...gondolkozik aztán nincs csak a 3 alap.....
-
kohi
tag
megcsináltam de a témák közt még most sincs
-
kohi
tag
na végre siker
és akkor most miket is másoljak át atelóra tiédből ?
-
kohi
tag
lehet az a baj nekem P2kCommander-V3.2.9 van ?
-
kohi
tag
a Problémám az az, hogy 1 . nincs a telómon , legalábbis nem látok semmi mappát csak soundot talán , mintha hiányoisan olvasná be a telóról a cuccot, és nem is engedi létrehozni a mappát meg semmit sem..... T-mobile a telóm , mi van ilyenkor ? ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest