- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsuzskalili #359 üzenetére
A UNICODE a nemzetközi szabvány a ''mobilábécében''. Sajnos, a magyar ékezetes betük csak mint speciális karakterek kerültek bele (a jobbra dőlők).
Én úgy oldottam meg, h. elküldtem magamnak (egy másik készülékről; pl. Nokia, SE) a balra dőlő ékezetes karaktereket (á, é, í, ó), majd minden karaktert külön sablonként elmentettem. Ezután SMS írásakor be lehet illeszteni a sablonból a betüket. Ami gáz, ha megfigyeled, minden egyes ékezetes betü beillesztésekor így kell eljárni, tehát egy kicsit macerás az üzenet küldés, de sz.tem nem gáz.
Az ő és az ű betüket kerüld (ezekre nincs ''megoldás''). -
atosz
őstag
válasz
zsuzskalili #357 üzenetére
1. Nem a kijelzotol jon a hang ha jobban megfigyeled. Nem tudni mitol van, de most komolyan, ez zavar teged? Nekem is zug, de csak azutan vettem eszre, hogy tobben irtak, es ezert gondoltam meghallgatom en is, kulonben nem vettem volna eszre.
3. Evek ota motorolam van, es mindig csak aktiv flippel hasznaltam. Te miert nem azt hasznalod? Ugy is latni a kulso kijelzon minden fontos infot barmi bejovonel. Es elutasitani es halkitani is tudod kinyitas nelkul.
4. Erre mar irtak a megoldast. Vagy ne hasznalj ekezetet egyaltalan. Bovebbet en sem tudok rola, mert kb 1 smst irok egy honapban, az is legfeljebb 1-2 soros, pedig van egy csomo ingyen sms-em.
5. Erre nem tudok mit mondani, ird le bovebben miert nem sikerul. Nalam gond nelkul ment. -
oettinger01
őstag
válasz
zsuzskalili #360 üzenetére
úgy, hogy bemész a szolgáltatódhoz, vagy egy komolyabb telcsi boltba, vázolod a helyzetet mi a helyzet a kagylóddal és rátöltik a nyú verzsönt
ennyi....
-
orkester
őstag
válasz
zsuzskalili #357 üzenetére
Szia!
Pedig a kijelző ilyen. Legalábbis akikkel idáig beszéltem, mindnek ''zúgott''. Az Sms problémát pont előtted írta le Viktor0610 . Az Mp3mat gondolom a szolgáltatód szoftvere gátolja...de lehet rosszul sejtem... Egy szoftverfrissítés mindenképpen csodákra képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged