Hirdetés
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
válasz
zsuzskalili #357 üzenetére
1. Nem a kijelzotol jon a hang ha jobban megfigyeled. Nem tudni mitol van, de most komolyan, ez zavar teged? Nekem is zug, de csak azutan vettem eszre, hogy tobben irtak, es ezert gondoltam meghallgatom en is, kulonben nem vettem volna eszre.
3. Evek ota motorolam van, es mindig csak aktiv flippel hasznaltam. Te miert nem azt hasznalod? Ugy is latni a kulso kijelzon minden fontos infot barmi bejovonel. Es elutasitani es halkitani is tudod kinyitas nelkul.
4. Erre mar irtak a megoldast. Vagy ne hasznalj ekezetet egyaltalan. Bovebbet en sem tudok rola, mert kb 1 smst irok egy honapban, az is legfeljebb 1-2 soros, pedig van egy csomo ingyen sms-em.
5. Erre nem tudok mit mondani, ird le bovebben miert nem sikerul. Nalam gond nelkul ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Ergo gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest