- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
válasz
nyul1221 #600 üzenetére
Ez igen ezért érdemes volt regisztrálni magad a Ph-n, h ezt mind kiadhasd magadból...
Azért mert te kifogtál egy ''hibás'' darabot azért nem kell feltételezni, h az összes szofthibás... Ha meg valóban ekkora baja lenne a tellódnak mértnem viszed el a szolgáltatódhoz panaszold el neki eme problémáidat, gariba megjavítják hacsk nem te tetted tönkre szándékosan szerintem nem véletlenűl adnak rá két évet biztos mert ennyire megbízhatatlan mi....
Nekem eddig még semmi bajom nem volt vele, és a mikor vásároltam tisztába voltam a tudásával, hát igaz nem épp egy kommunikátor... én az extravagáns kinézetébe szerettem bele, és nem a tudása miatt vagyok annyira oda érte, de minek is nagy tudás, mp3 lejáccóm van, fényképezőm van akkor a tellónak végűlis mást nem nagyon kell tudni mint telefonálni... Egy biztos amit tud azt stabilan nekem még egyszer sem fagyott a telló és viszonylag gyors a menüje is mp3 as csengőhangokat elég tisztán lejácca, javas progikat megfelelően kezeli, kijelzője kellően nagy és a képe is szép és a 4-5 napos készenléti idő épp elegendő...ja és a fém borítás se rossz...
Hirtelen Ennyi... Én nem nagyon nevezném ''rémes, szörnyű, borzasztó'' telefonnak...
és szerintem ezzel még sokan így vannak ebben a topicban...
Koxkids:
Nem, egyik gyári szofttal semtud videót felvenni...
Tehát hiába viszed motorola szervízbe ott nem raknak rá olyat...
Viszon a neten kering hozzá egy pár olyan szoft amiben benne van a videófelvétel, viszont azt kénytelen vagy te otthon házilag feltenni a tellóra adatkábellel. Ami viszont a garancia elvesztésével jár... A döntés a tied...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest