Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Az aod nagyon hasonló a GT Masterhez képest, tehát kikapcsolós (van külső app amivel állandó, linkelve is volt nemrég).
Az aod mérföldekkel jobban látható mint a GT Master-nél.
Ugyan úgy van élvilágítás, de az sem állandó.
Most hirtelen nem vágom, hogy értesítéskor
ébreszti e a kijelzőt, de majd megsasolom. -
krizitomo
tag
hello, bekapcsol olyankor par masodpercre, beallitas kerdese. lezart kepernyonel lehet erzekeny adatok elrejteset kapcsolni, akkor csak megjelenik az app ikon, meg max kiirja, hogy 1 uj uzenet, ha at van allitva osszes ertesitesre, akkor mar bele is lehet latni, sot ha nyomod az ertesites ikonjat, akkor aod-on belul is tudod olvasni meg a tartalmat is
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Előnyök.
Kijelző sokkal jobb, baromi fényerejét van.
A fényérzékelő jobb mint a Masteren, nem viszi annyira le a fényerőt (de még ez is picit sötét este).
A hangja is klasszisokkal jobb.
A RealmeOS után talán picit "szegényesebb" az stock droid, ugyan akkor kézre áll. Személy szerint kezelhetőbb mint pl. a MIUI.
Amúgy a rendszer nagyon pörgős/fluid.
Töltésileg kb ugyan az mint a Master, de a vezeték nélküli lehetőség marha kényelmes (viszont melegszik közben ami normális).
AOD tök ugyan az mint a Masteren, ellenben sokkal sokkal láthatóbb (nagyobb ikonok, több fényerő). Külső appal valóban állandóvá lehet tenni, már ha kell egyáltalán.
Rezgő motor érzésre erősebb.
Fotóba szerintem jobb mint a Master (gcam), de nem vagyok e téren guru.
Az soc erősebb, +2gb ramot nem kell magyarázni és az adaptív kijelző frissítés, jobb mint a Master esetén (jobban kezeli az appokat, játékokkat). Ott nekem néha gondom volt a Chrome alatt.Ami gyengébb.
Az aksi 4400-as ami a Dimensyt soc-val kicsit más világ a 778g-hez képest. Egyrészt készenléti állapotban baromi tartalékos e téren veri a Mastert, viszont ha aládurrantasz bármivel is (pl Need For Speed No Limits egy kis netezéssel) az érezhetően szívja az aksit. Persze így is megvan az 1 nap, de a Master sima másfél napos volt viszonyításképpen.
Játékok alatt jobban melegszik (bőr hátlapos) mint a Master igaz abból nekem fehér volt ami nem melegedett annyira.
Plasztik oled kijelző, zéró Dragon Tail vagy Gorilla Glass ami karcolódik. Javallott 0 km-esen rakni rá valamit.Ami más.
Hajlított kijelző baromi szép, jó a fogása, viszont fektetett modban az NFS alatt rendszeresen beleérek a hajlított felületbe és amíg azt érzékeli addig hiába nyomkodom a kijelzőt, nem történik semmi. Hétköznapi használatba nincs ilyen gond, bár az oldalsó "eszköztárat" néha kétszer is el kell húznom, hogy kinyíljon (gesztusvezérlést használok).
Hozzáteszem megszokás kérdése az egész.
Perpill Hydrogel fóliát használok rajta ami nem ad akkora védelmet mint az edzett üveg és nem is olyan egyszerű felrakni. Van ugyan hajlított üveg rá, de az meg csak a szélein ragad.Összességében ez egy jó kis teló és egyértelműen előrelépés a Masterhez képest az összes előnyével, hátrányával és másságával együtt. Személy szerint nem bántam meg a vásárlást, 116 ropit röhögve megért. Emag-on most akciós(122-123), meg talán még kuponozható is, meg van egy ucs zöld 117-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Ali-ról nem tudok nyilatkozni, de a Temu-ról jön pár cuccom úgy 1-2 héten belül, ha megjön feldobok pár fotót, meg véleményét.
Ideiglenesen tudod használni a mellékelt műanyag tokot (perpill nálam is ez van).
Fóliából viszont gyorsba rendeltem Emag-ról a telóval együtt, mert ajánlott 0 km-es korától valamit rádobni. Nem volt túl olcsó, de legalább a telóval együtt megjött és a bénázásom ellenére is rajta van kb 2 hete.
Ez idáig nem jött le, nem penderedik...ha fél évet kibír akkor megérte.
Mágneses tartóval sajna szintén nincs tapasztalatom[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
Sztem érdemes lehet kivárni, december végén emagnál 116ezer is volt, szóval menni fog az még lejjebb idővel.
Tokot meg fóliát is aliról rendeltem.
A tokkal nem vagyok maradéktalanul elégedett, nem tűnik túl minőséginek, de legalább puhább, mint a gyári és a tapintása is sokkal jobb.
A fólia viszont teljesen pöpec és már az elsőt is sikerült teljesen jól felrakom, szóval figyelmesen még a totál gyakorlatlanoknak is működhet. Ezt őszintén tudom ajánlani. -
-
gixxergabi
senior tag
-
Fossza
tag
válasz eisento #1061 üzenetére
Én az emagon rendeltem a legolcsóbb kör alakú mágnest a hátlapjára. A telefonra van rakva, arra meg a tok. Az ikeás asztali wireless töltő állvánnyal és a Samsung wireless powerbankkal, amelyekkel tokban is töltött eddig, így csak egy pár másodpercig tölt, aztán a töltés leáll... Szerintem a tok és a mágnes együtt már túl távol tartja a töltőtől. Talán a tokba integrált változatok jobbak.
-
Ájvé
veterán
válasz eisento #1067 üzenetére
Kiválasztod ami kell és visszalépsz (vagy készre nyomsz). Ha hosszan nyomod az órát csak akkor jön elő ez a menü, szóval nem kell hosszan rajta tartanod az ujjad és nem látod újra a választó képernyőt. Bárhol máshol tartod az ujjad akkor nem jön elő ez a menü
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz eisento #1079 üzenetére
Hát igen, Moto appba is benne van a beállítási lehetőség, én mondjuk lock képernyőn észre se vettem eddig, hogy ezt ott is lehet állítani, de megértem a problémádat és én sem értem miért lehet ott állítani ezt, teljesen felesleges ha Moto appba is benne van ugyan ez.
Látod nálam meg pont ez zsebben feloldás probléma, óra hozzá van rendelve ismert eszközként és így felold zsebben is akár, korábbi készülékekkel is ugyan ez volt mondjuk, úgyhogy együtt élek vele, néha idegesítő, ezt szoktam összecsukható tokot használni, mert azzal nem történik ez meg.tomazin
Szerintem pedig pont ugyan úgy elfogadható érvelés, hiszen így működik. -
-
Ronyn
senior tag
válasz eisento #1086 üzenetére
Nem "nettó baromság", értelemszerűen olyan telefonra gondol,amire már vagy jelentkezve(mondjuk a moto40,amiröl nem jelentkeztél ki,nem törölted az eszközök közül, viszont FR az volt,így úgy gondolja ,hogy egy moto40-en be vagy jelentkezve ) .
Én is mindig így jelentkezem be,a régi telon feldobja az ablakot,rákatt és kész.
Gondolom a kétlépcsős hitelesítés nincs bekapcsolva?!
Ego sum... Ronyn 🧔
-
pietrrr
aktív tag
válasz eisento #1105 üzenetére
"lEgalabb a telo alap szoftverebe lenne benne egy olyan lehetoseg ha ertesites jon akkor felebreszti a telot par masodpercre..."
Ilyen van, én így használom. Még a felvillanó szélek színe is állítható.
#1103 GR44
Nem lehet, hogy a bekapcsolt 5G szívja jobban az akksit?
Én az utóbbi időben már átállítottam 4G preferáltra, így kevésbé merül. -
pietrrr
aktív tag
válasz eisento #1109 üzenetére
Én eddig azt hittem, hogy a chatfej meg a buborék szinonímák 😅
Én ezt amúgy kikapcsoltam, mert nálam már a Samsung S10+on is szarul működött.
Mostanában meg a Messenger sok sebből vérzik. Csomószor késve kapom meg/küldi el az üzeneteket, lassan (vagy nem is) tölti be a képeket. De szerintem ez nem Moto, hanem általánosabb Messenger betegség. -
Milka 78
nagyúr
válasz eisento #1176 üzenetére
2 cellás aksi, át kell állítani, de ez akkor is csak 7w. Az enyém dupla tekercses/Alzás/ACEFAST E14-et ami kb 4500 forint volt. Az 7.5-15w között tölt a hőmérséklet függvényében. A Moto-s töltőfejet és kábelt használom hozzá, azzal jobban szedi a lábát.
Én már csak ezzel töltöm a telót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest