Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #45378816

    törölt tag

    válasz Carasc0 #4814 üzenetére

    Sajnos ez ilyen. :)
    En ugy vagyok vele, hogy nem szep dolog a csalas, de ebben a jatekban nem zavar. Pontositok, zavar, de nem ugy, hogy ez befolyasolna az elmenyt, a tovabb jutasi lehetosegemet.
    Ugy gondolom, akinek ez tetszik es igy tudja elvezni a jatekot, hajra...

    Itt igazabol a keszito/fejleszto csapatnak kene tennie valamit, de hat valoszinu hiabavalo lenne, mert a mai vilagban mar mindent meg lehet "hekkelni" (az egy hal) :D es mindig lesznek olyanok, akik ezt elvezni fogjak.

    Nem szeretnek senkit sem megbantani ezzel a kommentemmel, ezt en igy gondolom. Tovabba, ha pl. ezt egy pc-s online jatekban teszi valaki, na az assa el magat es s..rjon sunt. :DDD

    Ez egy ingyenes mobile game es hat igen, ott a legalis "csalas" opcio, szoval tenyleg nem tudom sirjak vagy nevessek. Ez van, el kell fogadni es ha nem tetszik nem kell vele jatszani.

    En hal' isten meg nem tapasztaltam hatralast a tovabb haladasomban es remelem ezek utan sem fogok. Kolteni egy arva forintot sem fogok ingyenes jatekra (plane mobilon) mert ugy gondolom tenyleg semmi erdembeli hasznom nem fog szarmazni belole. Oke pl. elobb megszerezhetek dolgokat, de nem sietek sehova, csak just fun ez a game es par orara kikapcsol. ;)

    Es, ha mar igy bele jottem raknek ide egy jo kis kepet, amivel az iment talalkoztam.
    (Megnyertem szoval, no comment) ;)

    Szerk.: ja es amikor mileena beugrott es elott Baraka meg karcolt kicsit, akkor felugrottam a meglepettsegtol, mert nagyon allat, ahogy ezt bele tettek. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés