Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shapphire
aktív tag
A sorrend kb.:
Sponzor, engine motorok logója képernyő, WB, NR logó, sharderek betöltése (meg lehet szakítani), user agreement elfogadása, kontraszt beállítás vagy hdr megjelenítőtől függően, valami egyéb beállitás feliratra, intro video, sárkányszigetes menüszerű gombok nélkül, majd pihi képernyő, fagyás nincs, zene változik. -
shapphire
aktív tag
R5600
3060 12GB
16 GB DualVan igen sharder betöltési képernyő, de ha kivárom, hanem kuka.
30 perc után eljutott a pihi képernyőig (random vs fight), de nem reagál gombnyomásra.
Egyébként frankó, hogy WB supportnál is pont nem érdekel senkit a story.....hihetetlen, de most nem amiatt van a probléma, mert nincs meg a 60 fps, hanem konkrétan egy aknakereső használhatóbb. -
shapphire
aktív tag
Üdv újra!
Most már ssd-n van a játék, de egyszerűen nem jutok el a menüig. Olvastam már driver és win updatről, steam cache törlésről, fájlok újra ellenőrzéséről, rgb billentyű egér hibáról, appdata fájlok törléséről, reinstallról, de nem megy. User agrement, hdr beállítás, kezdő video, eddig jutok el. Nem igaz, hogy nincs erre semmi megoldás. Most akkor ez egy x euros bukta?Nincs valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Vagy most kinek irjak? Steam supportnál le se s@#rnak. -
atainprison
senior tag
Igen, a csaj robotokkal csak két gond van. Hogy csajok és hogy nem robotok
.
Elvileg ezt a genderswapot azért lépték meg, mert nagy volt a hiszti a KP1-nél, hogy nincs női karakter benne. Mondjuk azoknál is komoly probléma lehet, akik emiatt hisztiznek.
Na mind1. Megvenni biztos megfogom, de az is biztos, hogy csak valami komoly leárazást követően, 30 eurónál többet tuti nem adok érte.
A vendégkarakterek meg nagyon bénák, egyedül a T-1000-es érdekes számomra, Conan és Ghostface a legkevésbé sem érdekel. -
kill_switch
senior tag
Igen, túlhúzták a survival részeket, mert az első szezonban teljesen értelmetlenek voltak, annyira könnyűek voltak. Olyan mintha csak a két végletet ismernék...
Ugyanez a secret vagy ambush fight, az első szezonban unásik nyomták, tele kellett legyen az inventory maszkokkal, mert máskülönben minden harmadik lépés fölösleges ambush fight volt, ami nem csak az időt húzta, de még XP-t is kevesebbet adott mint egy alap fight. Utána ez is változott arra, hogy szinte már nincs is, a 3. szezonba 1 maszkot vettem és sose kellett használnom.Bár semmi meglepő, az egész invasion totál fölösleges itemekkel meg talizmánokkal van tele, amiket semmi értelme használni, így már a maszk is az lett.
-
markknight
veterán
Nekem csak ez a kameo téma nem tetszik. Belkontárkodnak a victory pose-ba, az xraybe.. mindenbe. Lehet majd változni fog, de egyelőre nem jön be. Gondolom a storyba is mindig 2-2 karakter lesz az átvezetőkben mert így jön ki a matek a harchoz. És akkor itt ki is derült számomra, hogy scorpionból meg subzeroból is lesz kameo változat és johnny cageből is.
-
törölt tag
Jól látom, hogy az Environmental Interactables is off?
Az animáció is sokkal darabosabbnak, természetellenesebbnek tűnik nekem, mint a 11-ben, főleg így ezután a normál gameplay videó után.
Látom mindenhol ezt a "hű a hátterek!" dolgot is. Nekem inkább az tűnt fel, hogy csiricsáré, színes, MK-hoz abszolút nem illő háttereket pakoltak be. Konkrétan a Johnny Cage vs Kenshi vagy a Kenshi vs Raiden harcból tudna az ember úgy képet lopni, hogy 2 hete senki sem mondta volna meg, hogy az egy Mortal Kombat játék.
Erős a gyanú, hogy a grafikai előrelépés hiányát kívánták ezzel ellensúlyozni.
A kameo egy nulla, szerintem rengetegen fogják gyűlölni. Az Injustice 2-ben Leonardo gimmick karakternek oké, az viszont kegyetlen lesz, hogy "mindenki Leonardo".Elképesztő idiótának tűnik, ahogy folyamatosan ugrálnak be jobbról-balról a kameo karakterek.
-
markknight
veterán
Ami viszont tetszik, hogy tényleg úgy tűnik vége az idióta variáns rendszernek, amit az MKX óta gyűlölök, és ezúttal rengeteg dologra képesek a karakterek. Végre, ideje volt.
Ezt miből gondolod? Hogy a select screenen nem kell választani ilyet? Az nem mérvadó, mert skinek tuti lesznek, de ott ezek sem voltak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest