Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz Kevin916 #482 üzenetére

A gagyitól akkora a távolsága mint Makónak Jeruzsálemtől. Ezt a játékot 2002-ben készítették, amikor még nem fejlesztették ki a Radiant AI-t, a harcrendszert stb. A legtöbb szempontból viszont jócskán a Skyrim és az Obli felett áll; pl skillek, pácélok, fegyverek, terület mérete, sokkal több választható guild, stb. Ez egy régi vágású RPG; ha te a mai, gyorsfagyasztott, kazuároknak íródott akció-RPG-ket szereted inkább, akkor ez a játék nem fog tettszeni.

A Hlaalu küldetésekkel nem vagyok képben, mert azt a vonalat csak egyszer toltam végig a számtalan végigjátszásom közül ( a telvannikat szeretem választani). Az Inanius Egg mine-ról van szó Suranban?
    Nem bug :) Ez egy ilyen város, és egy ilyen játék. Nem rágják a szádba, nem jelöli a térképen nagy piros nyil, hogy "erre menjé' kispofám"... Itt még bíztak a játékosok intelligenciájában. Ha nem találod a bányát itt egy YouTube video Illetve erősen ajánlom még a Morrowind online map-ot. Ez interaktív, Suran közelébe belenagyítva máris mutatja a bánya pontos helyét.

Új hozzászólás Aktív témák