Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Tényleg gyönyörűek. Csak a 3 képet látom egyelőre, a többit majd otthon nézem meg, mert itt nincs program amivel ki tudom tömöríteni. Úgy látom a book jackets meg a better tapestry mod is benne van, tényleg. Viszont én néhány helyen a vanilla típust feljavító helyett eltérő jellegű textúracsomagot tettem fel, pl. nagyon tettszettek azok az imperial stílusú falvak, amelyeknek falát sötét, bazaltnak látszó típusra cserélték. Vagy Vality halványzöld Hlaalu textúrái Balmorában meg Suranban. A fű hiánya meg nagyon zavarna. Este teszek be képeket én is, ha hazaértem.
Ha procid tényleg 3,5 Gigán megy, akkor valószínűleg némi VGA korlát van azzal a 4830-al. Ha meg a LOD-ot is kemény beállításokkal használod, akkor a VGA memóriája is kevés lehet, nem csak a GPU sebessége. Úgy nézem ehhez nem árt majd meg 1 Giga VGA memória.
Nálam esélytelen, hogy ez a teljes overhaul elfusson. Most már tényleg nagyon váltanom kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- Jogász topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest