- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
Agostino #129 üzenetére
Nem teljesen értem: benne van a kábeltv csomagban de mégse lehet fogni? Az eggyel drágábbik csomagban van? Egyébként jó kis adó, megéri előfizetni - sok beszerezhetetlen ritkaságot lehet felvenni róla. (sajnos, azt megszokhattuk hogy akármelyik szolgáltatónál, hogy minden nézhető tvadó a legdrágább csomagba esik érdekes módon.)
-
vati
senior tag
Kinek van meg ez a bizonyos fordítás a MPFC sorozathoz, akár papíron, akár begépelve? (Vagy ki ismer valakit, aki ismer valakit, akinek megvan...)
Az MPFC divx-es változatban is terjed, így 15 helyett 3 dvd-re ráfér az egész, elég jó minőségben. (a plusz 2 ráadás résszel együtt).
Ehhez már van angol feliratozás, de hasznos lenne az opcionális magyar felirat is mellette. (nem mindenki naprakész a 35 évvel ezelőtti angol szlengből)
Végül is lehetne úgy is, hogy az angol szöveget helyben lefordítom a subtitle fájlban, így egy füst alatt az időzítés is OK lesz, csak munkás lenne 45+2 részre megcsinálni... Esetleg 1-2 részt bevállalnék többre nincs időm.
A legjobb lenne a Galla-féle fordítás alapján - ha minden rész meglenne VHSen, mint ahogy -nekem- nincs meg -
vati
senior tag
igen, csak 45 rész volt, meg egy kb. másfél órás összefoglaló.
Ez magyar tvrip verzió hol férhető hozzá: torrent? dc? konkrétan merrefele érdemes keresni? Milyen a minősége?
dczni nem szoktam, de emiatt megérné futni egy kört...
Azt gondoltam, hogy ebbe a verzióba bele van égetve a subtitle, macerás is lenne külön szedni -
vati
senior tag
válasz
Lord Zero #23 üzenetére
Nálam is alapmű az összes alkotásuk.
VHS-en megvan az 1991-1992 körül leadott 45 MPFC epizód egy része is (talán huszonvalahány, sajnos...) de még nem volt erőm-időm bedigizni.
Volt még egy másfél órás válogatásuk is (80-as évek vége felé) ''A papagáj-jelenet nincs benne'' címmel. Melyikük is halt meg akkortájt?
Vajon érdemes torrenten/dc-n keresgélni a Galla-féle kommentáros, magyar feliratos TV-sorozatot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest