Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
spirit007
üzenetére
Én nem sietek sehova, csak a család ideges. Most is a net sz.rakodik, minden délután 5-6 órától este 10-ig folyton ledobál. Tehát ahogy hazaérnek az emberek, és terhelik a netet, nálam a routert eldobja. Üf szerint ez helyi hiba(tehát az enyém), tény a gépemet nem dobja le, ha kikötöm a routert, de a routert is csak azóta, mióta cseszegették a hálózatot fejlesztés címen. Most napközbe egyszer se dob le, de ahogy jön a délután, azonnal elkezdi. Tegnap este a tv is lefagyott kétszer(megállt a kép), box újraindít, megy tovább.
Ha dobálja a routert, olyankor nagyon nehezen ad netet a gépnek is. Egy perc mire sikerül belépnem a név-jelszó párossal, és további fél, mire be is regisztrál, és van netem is. -
banhammer
veterán
válasz
tadampunk
üzenetére
Ezen mondjuk nincs mit csodálkozni.
Amíg egy piacon nincs konkurencia verseny addig az ottani szolgáltató annyit kér a szolgáltatásáért amennyit nem szégyel kérni érte.
Ahogy bejött a DIGI Vecsésre egyből elkezdte nyalni a UPC az ügyfelek seggét.
Itt Vecsésen az utcák majd 60-70%-ban DIGIre váltottak az emberek.
(Amikor futok nézem a villanyoszlopokon lévő DIGIs dobozokat és nézem a belőlük kimenő "tyúk belet".) -
tadampunk
csendes tag
én is sülysápi vagyok,remélem ez a tetű UPC hamar tönkremegy(itt üzenem rohadjanak meg hogy semmiféle feljesztésre nem voltak képesek évek alatt),adnak itt 2,5 megás netet 4000 forintért???a TV csomaguk jó,jobb mint a digi(volt digink is,csak tv-n),de a netet ahogy lehet átváltjuk digire,főleg hogy a legrosszabb(20megás csomaguk olcsóbb mint a 2,5es).GYERE DIGI!!!

-
DuplaZso
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
+1
Délelőtt összekalapálták nálunk a rendszert, végre saját netemről vagyok. Furcsa volt, hogy egyáltalán nem megy a PON led, úgyhogy ki-bekapcs. Egy perc múlva öjöm é bódottá.
-
banhammer
veterán
Nekem ment, mint a villám.
-
banhammer
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ez való igaz, de erről nem a DIGI tehet hanem az alvállalkozó aki beleszart a munkába és az 5 napos pihenést választotta a hibája kijavítása helyett.
A DIGI helyében én rövid úton kirúgnám az alvállalkozót.
-
kabelmania27
félisten
-
banhammer
veterán
Szerintem kérdezd meg, hogy mennyi lenne a bünti ha felmondanád a szerződést.
Nekem anno az üzletkötő azt mondta (ha jól emlékszem), hogy ha mondjuk 1 évet írtál alá és mondjuk a listaárhoz képest ami legyen mondjuk 5700 local credit de akciósan 5130 credit a havi díj a hűség miatt.
Akkor ha felmondod mondjuk 3 hónap után akkor a listaár és a hűség miatti kedvezmény különbözetét kell kifizetned.
Levezetve:
- 5700-5130=570 ez a különbözet ezt az összeget kell megszorozni azzal az idővel amíg használtad a szolgálatásukat kedvezményesen mondjuk 3 hónapig.
Levezetve:
- 570*3=1710.De szerintem inkább érdeklődj ez után te is.
Arról, hogy a DIGI-nél is bürokrácia van nem a DIGI-s alkalmazottak tehetnek.
Gondolom ők is szívesen elhárítanák a hibát mint, hogy a szidalmazást, hisztit hallgassák az utcán.
Inkább a másik szerelő gerinctelensége, hogy vastagon leszarta a dolgokat, főleg azt, hogy a saját hibájából szív most n+1 előfizető az adott utcában. -
Zolás
addikt
Ez egy vicc....
Kint a digis autó, de ők nem szerelők, csak méricskélnek, és majd ők kiküldik az optikai brigádot, de nem tudni hogy azok mikor érnek ide, mert másik területen vannak. Nem hiszem el, hogy elsőre kiküldenek egy olyan csapatot, aki nem képes semmit se csinálni, csak megerősíti az ügyfelet, hogy jé, ez tényleg nem működik. Majd valamikor remélhetőleg még ma kiér a tényleges szerelőbrigád, és esetleg tesznek is valamit.
Sajnos az a balf.sz aki elrontotta nem tud kijönni, mivel épp szabadságon van...
Digi, húzd le magad a wc-n. -
banhammer
veterán
Itt inkább az emberi az tényzőről van szó.
A beleszarásról a szerelő részéről aki nem volt hajlandó kijavítani az általa okozott hibát.Az ügyfélszolgálat pokróc viselkedése meg nem újdonság.
Máshol is vannak pokróc emberek.
Gondolom rajtad vezette le a feszültséget, hogy neki benn kell lenni a négy alatt és melóznia kell ahelyett, hogy otthon lógatná a lábát.
(Jelenleg a kereskedelemben melózok és a hosszú hétvége két napján melóztam, mégse rúgtam bele minden vásárlóba bosszúból, mert nem lehetek otthon.
A vásárlóból élek, abba a kézbe meg nem harap az ember ami eteti.
Úgy látszik ez sok helyen még nem kristályosodott ki.)
"Már azzal is próbálkoztak hogy csak szombat este jeleztük, és nem csúsznak ki a szerdával a 72 órából."
Általában a beszélgetéseket felveszik, miért nem hivatkoztál arra, hogy keressék ki a 06-xx-xxxxxxx számot, hogy mikor jött be arról az első hívás.Az egészben meg külön pech, hogy ez a malőr a szerelő részéről pont a négy napos ünnep előtt csúszott ve.
-
Zolás
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Van, egy év. Család ki van bukva, de nem tudunk visszamenni a UPC-hez amig tart a hűség. Speciel én nem is akarok, nem vagyok rájuk kíváncsi, csak ez így elég sz.rul jött ki, telefonba meg csak elhajtanak a fenébe, segítség zéró.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nem mindig minden fekete-fehér, természetes. Egyelőre szüleim sem váltottak, ott is több tényező került mérlegelésre.
Egyébként mikor nálam lehalt a rendszer, kapásból bennem volt az is, hogy olcsó húsnak híg a leve. Természetesen majd rendeződik, de ugye én is a hosszú hétvégét nyaltam be. Annyi, hogy nálam jól használható alternatíva is létezik, szerencsém van ebből a szempontból. -
kabelmania27
félisten
Én is ki lennék akadva a helyedben.
"Egy olyan területen, ahol ügyfeleket akarnak szerezni, nem igazán törik magukat össze azért, hogy működjön is valami."
Megcsinálhatták volna a hosszú hétvégére, amikor igazán számít hogy működjön.
Szerintem úgy gondolkoznak, hogy az ár miatt úgy is fognak váltani UPC-ről, mivel akik váltottak már azok legtöbbször az ár miatt váltottak.
Van hűségnyilatkozat? -
Zolás
addikt
Nálunk (Maglód Ady E. u.) péntek délután óta nincs se tv se net se telefon. Az ügyes szerelő péntek délután 16:45 körül kicserélte az utca elosztófejét, az egész utcában nincs semmi. Rögtön jelezte a család a diginek, hogy küldjék vissza a szerelőt azonnal, mert semmi se müködik. Nem jött vissza, leráztak minket a 72 órájuk van kijavítani dumával. Most ott tartunk, hogy szerda reggel fél kilenckor itt az ajtónk előtt fog állni a digis autó és ellenőrzik a hibát.
Kiderült hogy a szerelőnek szóltak, hogy itt a munkalap, szaladj vissza, de nem vette át a munkalapot, és elhúzott hosszú hétvégézni. 4 napig nem képesek egy rohadt hibát, amit ők okoztak elhárítani. Telefonba meg arrogánsak, bunkók mint a beton. Már azzal is próbálkoztak hogy csak szombat este jeleztük, és nem csúsznak ki a szerdával a 72 órából. Egy olyan területen, ahol ügyfeleket akarnak szerezni, nem igazán törik magukat össze azért, hogy működjön is valami.
Most is csak azért tudok netezni, mert a telefonomat sikerült wifi tetheringre raknom, és tesóm laptopjával erre csatlakoznom.
Köszi Digi jólesett ez a 4 napos hétvége. 3 hétig kint kamionoztam, most vagyok itthon, és semmit se tudok csinálni, amit szeretnék, mert le vagyunk sz.rva. -
kabelmania27
félisten
válasz
DuplaZso
üzenetére
Megemelte a UPC a sávszélességet ezért vannak akik nem váltottak.
Nem 29-es UPC területen vannak olyan társasházak ahol kevesen váltottak Digire, vannak olyanok ahol többen.
Sok tényezőtől függ, hogy melyiket fogja az ember választani. pl Van akinek jobban megfelel a UPC csatornakiosztása van akinek fontos a Digisport, van akinek kell a nagyobb feltöltés van akinek nem. Van aki ahogy írtad a jól bevált dolgot nem cserélné le. Van akinek fontosabb az ár van akinek nem. -
DuplaZso
aktív tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Nemhiába nem pattogtam annak ellenére, hogy szombat este óta nincs nálam szolgáltatás. Úgyhogy nem felejtem el, köszönöm !
Mindazonáltal megéltem én már 2 sávszél-emelési anomáliát is nyomoréknál sok évvel ezelőtt, úgyhogy van benne némi tapasztalatom... Esetemben "természetesen" nem ilyesmiről van szó, meglehet elpilledt az ONT kapcsolattartása a rendszerrel. Az én (igen, kisbetűvel...
) utcámban 2-nél több juzer-tyúkbelet nem láttam sehol kijönni a kötődobozból. Felük-kétharmaduk üres. Itt még sokakat köt a beetetett hűség, a tájékozatlanság, az időskori "járt utat a járatlanért" , illetve "jó vót e nekem eddig, eztán is a lesz" hozzáállás. -
Linkh
tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Sejtettem,hogy ez a bűnöm,mert Pilis felé nyoma sincs a Diginek,viszont Nyáregyházán lesz egy Vértesnet nevezetű szolgáltató, ha esetleg valakit érdekelne,akkor majd belinkelem a cikket.
-
Dictator^
veterán
válasz
DuplaZso
üzenetére
De azt ne felejtsd el, amig fejleszteek, meg karbantartanak meg kötözgetnek, meg bővítenek, lehetnek gondok..
Nekem 7 hónap alatt nem sok gondom volt. Aztán majd alkotok Én is véleményt (ha befejeztek mindent).. kb amúgy úgy kezdődik mint a UPC ADSL-je. (Amúgy itt is voltak kimaradások a héten, de találkoztam velük, mondták, hogy bővítenek, mert nincs elég férőhely a románok által felrakott dobozokban) -
DuplaZso
aktív tag
válasz
Sutty66
üzenetére
Meg azt, hogy az olcsóbb szolgáltatással együtt jöhetnek a problémák is...

Szombat este lehalt a netem, telefonom. Tévé megy. Igaz, hogy csak ma (hétfő) délután jelentettem be öcsémtől, de kíváncsi leszek, mennyi idő, míg lépnek ?
Kagylót ha felemelem, tárcsahang helyett foglalt jelzés. Látszólag az ONT összecuppan a rendszerrel, de viszonylag rendszeresen kialszik rajta a PON zöldsége. POTS1 sem virizsol. -
Anonymus X
tag
Nem Digi által is lefedett településen laksz, ennyi. Ugyanis ezeken a településeken a hűséges ügyfeleknek megnövelték a net sebességét változatlan havidíj mellett. Így aki a legkisebb és legolcsóbb csomagra fizetett elő, az nagyon jól járt (nagyobb csomagosok annyira nem).
-
Linkh
tag
Ez most nekem nem teljesen világos: az oldalon fent vannak a hivatalos árak az internet csomagokról,de ezekből lehet "alkudni"? Itt a srác is írja,hogy neki 4700ért van 12megás net,de miért? Engem senki se hív fel és nem is kerestek meg,hogy adnak a hivatalos ár alatt netet.
-
enginev3.0
félisten
Sulysapon nagyon haladnak
-
BBéci
legenda
Ezt magyarázom én is.
Engem telefonon agitáltak, kínálgattak olcsóbb havidíjat. Némi alkudozás után, egészen baráti árak kerültek szóba, amire azt mondtam, pár nap gondolkodási időt kérek. Visszahívtak, megkötöttük az üzletet és mindenki (a lehetőségekhez képest) elégedett.
-
aszamóca
aktív tag
Na most ha odajön egy üzletkötő hogy megduflázza a sebességet, meg lecsökkenti az havidíjadat, akkor te azt mondod neki, hogy várjá má, mingyá utánanézek hogy igazat beszélsz-e? Ez rendkívül életszerű lehet nálad, de egy átlag ember örül egy ilyen ajánlatnak, és sietve elfogadja, ha nincs a hátulütője.
-
BBéci
legenda
válasz
Insolent
üzenetére
A "nem helyeslem" az "neked esés"? Ne legyél ennyire érzékeny.

Több száz méteres körzetben nincs egyetlen villanyoszlop sem, aminek egyébként nagyon örülök.(#3860) aszamóca
Nem állítottam, hogy félreértetted, az üzletkötő is tévedhetett, de nem az a lényeg. Utána kellett volna járni, hogy igaz-e, amit kínál és éppen azért, mert az a sávszélesség nem szerepel a kínálatban. -
aszamóca
aktív tag
Nekem volt egy 8M havi 6700Ft-ért a nyomornyeti jupicinél, aztán hogy a szerződés lejárt, jött az üzletkötő, hogy ad 16M 4700Ft-ért 1év hűségre. Belementem, és adtak 12-őt 4700-ért, kérdésemre azt mondták biztos félreérthettem, mert mindenkinek ennyit ígértek.

Egyébként ott dolgozótól hallottam, hogy több sápot szedtek le a 29-es körzetről, mint az összesről együttvéve. -
Dictator^
veterán
válasz
Insolent
üzenetére
Itt csak pár karakter van, aki hithű UPC fan. BBéci ha jól emlékszem már váltott, vagy váltani akart Digi-re.
Én sem nevezném lopásnak, inkább fordítva, amikor a UPC hittérítő squad jön meggyőzni már Digi-s területre, hogy hátha vissza vagy beszervez megint akár 1 vagy 2 év hűségre. Bár ez se teljesen "lopás".
-
Insolent
aktív tag
Nem is azt mondtam, hogy pénzt mostak, csak azért nem ártott volna upcéknak fejleszteni és nem lerohasztani a 29es körzetet. Tény, hogy a Digi jó áron jó szolgáltatást ad, nagyon is verseny képes az ár..
Netán Te is a 29-es körzetben laksz?
Esetleg hithű UPC-st tisztelhetek személyedben? -
Insolent
aktív tag
Remélem úpécé most tanul a hibájából, hogy nem ártott volna fejlesztenie a 29-es körzetben.
Mert ugye a Digi sorra lopkodja el az ügyfeleit, nálam is tegnap voltak bekötni fini kis Base netet.
Egy kis apróság bár tudom hogy hazudik a mérés de jó nézni..
-
banhammer
veterán
válasz
DuplaZso
üzenetére
Ahogy tetszik mondani.
Emlékszem amikor a nagy faluban (Pest) laktam ott is hasonló volt a helyzet, hogy hiába a DataNet-nél voltam, mint ADSL előfizető ha valami baj volt az ADSL-lel akkor a Nagy Magenta elé kellett járulni, hogy ugyan már méltóztassanak megnézni, hogy mi a tosz van. -
DuplaZso
aktív tag
válasz
banhammer
üzenetére
Bennünket szerencsére már nem tud igazán meghatni.
Egyébként jópár évvel ezelőtt is lehetett Péterin is T-féle ADSL-t rendelni, de persze nyomor adta hozzá a rendszert. Gyakorlatilag ugyanannyiba is került, tehát nem volt érdemes mégegy láncszemet beiktatni szolgáltatóként, hogyha akad valami gikszer, a két banda csak egymásra mutogasson.
-
banhammer
veterán
Nálam (Vecsés) valahol elérhető, de nem tud megmozgatni a dolog.
-
bigdady
nagyúr
itt sincs

-
bpx
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
nálunk (Gyömrő) meg tuti van, 2 évig voltunk náluk Digi előtt
sőt beírtam a címünket, és még a 120 Mbit is elérhető
-
bpx
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
miért ne lenne?
-
enginev3.0
félisten
válasz
kabelmania27
üzenetére
csak thome nincs
-
kabelmania27
félisten
T-Home-nál vannak új netcsomagok.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Nos a tv2 HD még nincs bent a kínálatban a UPC directnél.
-
kiskaktusz
addikt
Ha hazaérek megnézem én is ezt a tv2 HD-t, hogy a UPC direct is bevette-e a szolgáltatásába.. Egyébként fura ez a direct; az olimpia alatt volt eurosport HD, eurosport2 HD, history HD, nat geo HD, nat geo wild HD, meg még mit tudom én milyen HD, kivéve az HBO-kat, abból csak simák vannak az előfizetésben, most meg csak az m1 hd jön be a 111-es csatornán..
Az előfizetést nem változtattuk meg.. Lehet felhívom őket, de annyira nem érdekel, mert a fater tvzik inkább, én ha tehetem inkább a neten lógok és olvasok.Amióta mutattam a faternak a HD és az SD közti különbséget ő is rá van állva a témára, mert a 42"-os tv-nken jól kijön a különbség és általában az rtles és tv2-es sorozatokat nézi. A nyomozós szarságokat, pedig mind egy kaptafa, nem is értem
-
bigdady
nagyúr
Egy Mhz-et tudnátok adni?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
az sem volt sosem
-
-
bigdady
nagyúr
hali
a tv2 a sima normal helyen kozvetit mar hd-ben vagy uj csatornan keressem? upc mediacard hd-ém van. Azt irja a 30-as csarornan kene bejonnie.
[link] -
fsdb
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
1221-et szoktam hívni, ezt speciel a helyiek intézték mondták, hogy kell ha nagyobb netet szeretnék, nem azonnal jön rá válasz kell egy kis idő nekik amíg megnézik.
Vonalvizsgálatra kell megkérni őket, hagy mennyi a maximum amit adni tudnak.
Persze érdeklődés szinten.
Változó. A Szomszéd utcába van 8Mega nálam már nincs. Viszont nem tudom számít-e, legalább 2 szomszédomnál is van net. -
fsdb
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam Nagykáta nem tudnak adni csak 5M-át, kértem volna 8-at de hát az ADSL korlátai.
Hosszas beszélgetés után Monor, nem Nagykáta az itteniek valahogy csak ahhoz értenek, hogy elhajtsanak (meg is tették). Pont az volt a gond, hogy ha én felmondom akkor nem tudnak új csomagot kötni, mivel nincs 5M-ás csomag, ja persze "céloztak rá" mind két helyen ha felmondom előfordul, hogy 3 hónapig nem lesz netem. Monoron megkérdezték, fizetnék -e többet gyorsabb netért. Mondtam persze pár száz forint és majdnem duplája sebesség. Amikor bejött 6200 volt a 8Megás én meg kaptam 300 ft kedvezményt, hogy csak 5Mega. 4900-re tudtam most kialkudni 1év hűségre, telefon, kábeltv bent van mellette, és folyamatos a szerződés nem bontották meg.
Ha nézetsz egy sebességtesztet előferdülhet, hogy kaphatsz 5Megás netet, ha nem megy gyorsabban.
-
orkester
őstag
válasz
orkester
üzenetére
Digi bekötve!
A képminőség teljesen elfogadható, a ping wifin 3ms, a 20/10es net bőven meg van; egyelőre teljesen elégedett vagyok. Persze az elején mindig ez van általában. 
Egyedül a telefon nem megy még, foglaltat jelez, azt mondta a szerelő, hogy pár óra, de holnapra be kell állnia. Kb. 4 órája végeztek.
Most már csak azt a hsz-t kell megkeresnem, amiben valaki részletesen leírta, hogy a legjobb felmondani a T-t.
-
banhammer
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Gondolom nem éri meg nekik ennyire felaprózni a sávszélességet.
Meg ha lenne 1, 2, 5, 8 Mbit.
Akkor sokan inkább az olcsóbb 5 Mbites csomagot vennék (ahogy te is vennéd ha lenne).
Magyarul ki van ez találva, hogy ne a vásárló járjon jól. -
enginev3.0
félisten
Voltunk a UPC-nél
Már 1 éve lejárt a hűség, és most így hogy bementünk, ajánlottak 4800helyett 3500as díjat, amit elfogadtunk, újra egy év hűséggel. (lemondó nyilatkozatot kellett írni, mintha azért mentünk volna be hogy lemondjuk)
Addigra talán ide ér a Digi is, de lehet még előbb. Már sülysápon vannak (25km-re tőlünk)Köv csomag 8mbit lett volna 6500as áron... nem tudom miért nincs a kettő között valami 5mbit vagy 4 vagy 6 vagy bármi

1,2,8 mbit, milyen ésszerű

-
Dictator^
veterán
válasz
hidroponi
üzenetére
Nem igen követezem már kinek mikor kötötték, de régóta csinálja? Láttam írtad, hogy napok óta van most, de előtte is volt már, ami végül abbamaradt, vagy ez most az első?
Ha visszaolvasol Én is írtam, most mostanába kezdete a csomagvesztést, viszont a net nem szakad (bár én router mögött vagyok) -
banhammer
veterán
Másnak is három havi számlát (szeptember, október, november) küldött ki a DIGI vagy csak nekem jutott ez a megtiszteltetés?
-
orkester
őstag
Holnap jön a Digis szerelő.
Legalábbis remélem.
Úgy látszik Vecsésen már nincs sok munka, mert felhívtam, hogy akkor 1 hét múlva tudna-e jönni és azt mondta akár már holnap is vagy a héten bármelyik nap. Így megragadtam az alkalmat, inkább előbb mint később. -
DuplaZso
aktív tag
-
hidroponi
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
persze, a 70-es evek ota van. kulonben hova irtad volna a valaszt!

-
hidroponi
tag
nem tudja vki mit jelent ha a LOS led pirosan vilagit a ZTE terminalon?
-
orkester
őstag
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ma ritka szar volt a net, vagy éppen az adott oldalak, pl a Ph is olyan 3-4mp- után kezd el tölteni..
Majd azért érdekelne mi baja lett az ONT-nek.
) utcámban 2-nél több juzer-tyúkbelet nem láttam sehol kijönni a kötődobozból. Felük-kétharmaduk üres. Itt még sokakat köt a beetetett hűség, a tájékozatlanság, az időskori "járt utat a járatlanért" , illetve "jó vót e nekem eddig, eztán is a lesz" hozzáállás.

Az előfizetést nem változtattuk meg.. Lehet felhívom őket, de annyira nem érdekel, mert a fater tvzik inkább, én ha tehetem inkább a neten lógok és olvasok.
A képminőség teljesen elfogadható, a ping wifin 3ms, a 20/10es net bőven meg van; egyelőre teljesen elégedett vagyok. Persze az elején mindig ez van általában. 
Legalábbis remélem.